Újra 40 órás szentségimádás Törökbálinton

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2015. június 12. péntek

"Kedves testvérek! Örömmel értesítelek benneteket, hogy újra lesz 40 órás SzentségimádásIdőpont: június 26-28 /péntek 19.00-től egészen vasárnap de. 11-ig/ Helyszín: Törökbálint, az Isteni Szeretet Közösség Mária kápolnája (Törökbálint, Baross u. 2, bejárat a kápolnába a Kazinczy utca felől). Ezen a hétvégén Regina nővér és Gert Overmeer atya (Hollandia) tartanak tanítást a szentségimádás alatt.

Jelentkezni lehet legkésőbb: június 24-ig /csak így tudunk szállást és étkezést biztosítani/ A jelentkezésnél kérünk jelezd pontosan melyik nap (péntek, szombat, vasárnap) leszel velünk, mikorra érsz szállást (péntek este és/vagy szombat este) és hány étkezést kérsz, ill. melyik napra: reggeli-ebéd-vacsora. Ill. ha többen érkeztek, akkor mindez hány főre.

Kérünk, hogy a részvételi szándékod és hogy mit kérsz (szállás, étkezések) ezen az e-mail címen vagy telefonon jelezd: a 06-20-357.0976 vagy 06-23-399.433-as telefonszámon.

 Akárcsak eddig, részvételi díjat nem számolunk fel, de örömmel vesszük, ha a fenntartási költségekhez (víz, villany, étkezések), amelyek ezzel a hétvégével és az ittléteddel járnak lehetőségeidhez képest adományoddal hozzájárulsz. 

 Várjuk a jelentkezésedet! Hívd barátaidat, rokonaidat is, hogy ők is találkozzanak Jézussal!

Megközelíthető Budapestről a 272-es busszal (Móricz Zsigmond körtérről indul) vagy 140-es busszal a (Szél Kálmán térről). Leszállás a Harangláb megállónál, majd innen 10 m-re van a ház a virág üzlet mellett.

Bejárat a Kazinczy utca felől a Mária kápolna bejáratnál.

Várunk nagy-nagy szeretettel, az Isteni Szeretet Közösség tagjai nevében: Eberlein-Sidó Éva"

 

You have no rights to post comments