Adóbevallás - kedves vállalkozók, szükségünk van a segítségetekre!

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2014. február 24. hétfő

1% hazánkért - hogy Magyarország a Szeretet földje legyen!

 A Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány hosszú évek óta olyan programokat, rendezvényeket, kiadványokat szervez és támogat, amelyek elősegítik az emberek kiengesztelődését, megbékélését Istennel, embertársaikkal és az egész teremtett világgal - ez csak a ti támogatásotokkal sikerülhet!

 

Szeretet földje lelkinapok és hétvégék, missziós utak, a Nemzeti Imanap, egyéb lelki napok és előadások, iskolai felvilágosító órák, képzőművészeti kiállítások, koncertek, gyógyító összejövetelek, ingyenes kiadványok és szórólapok... (Részletesebb információ az Alapítvány éves beszámolójában a beszámolók, tanúságtételek menüpont alatt.)

Hisszük, hogy az elmúlt években munkánk tevékenyen hozzájárult egy békésebb és szeretettelibb világ kialakulásához.

Tevékenységünk csak akkor lehet sikeres, ha támogatókat tudunk találni, akik egyet értenek céljainkkal. Ezért kérjünk most Önt is, hogy támogassa adója 1%-val a Szeretet Földje Közhasznú Alapítványt, hogy Magyarország valóban a Szeretet földje lehessen!

Az adatok, amit fel kell írni:

A kedvezményezett neve: Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány

A kedvezményezett adószáma: 18684319-1-13

(Adományokat egész évben lehet küldeni az Alapítvány címére is: 2045 Törökbálint, Templom u. 13., vagy számlaszámára: 10700268-04975106-51100005)

Hálásan köszönjük segítségét (és imádkozunk jótevőinkért)!

Segítségeteket megköszönve, imával és szeretettel: Sipos Gyula

Imával és szeretettel: Sipos Gyula

You have no rights to post comments