Itt az új honlap!

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2014. február 21. péntek

Helyesebben régi-új, mert átvettük a régi tartalmakat is, de új köntösbe öltöztettük - na nem csupán magánszorgalomból, hanem mert rákényszerültünk. Mindenesetre ez egy fejlettebb változat - remélhetőleg ezt nem fogják feltörni - amelyik több előnyt is kínál látogatóinknak. Nézzük őket:

- új fejlécet készítettünk, ez köszön vissza a youtube-csatornánkon és facebook oldalunkon is,

- a honlapunkról közvetlen elérhetőséggel, egy kattintással elérhető a youtube-csatornánk (ha feliratkozol rá, minden videóról rögtön értesítést kapsz) és a facebook oldalunk is,

- az új megjelenésnek köszönhetően a honlap könnyen behívható és olvasható okostelefonon is,

- a honlap jobb felső sarkában látható képgalériánkban most már minden alkotónk képei megjelennek (véletlenszerűen, ahogy a gép feldobja).

Sajnos néhány olyan dolog is változott, aminek nem annyira örülök, de ez a program sablon csak így engedi meg: nem jelenik meg a főoldalon sem a legújabb hozzászólások, sem a legújabb vagy legnépszerűbb cikkek listája, ami eddig itt is megtekinthető volt. (Természetesen a cikkek továbbra is kommentelhetők!)

Jó böngészést kívánok és mivel még mindig dolgozunk az esetleges hibák elhárításán, örömmel veszünk minden hozzászólást, észrevett hibát a honlapunkkal kapcsolatban!

Imával és szeretettel: Sipos Gyula

 

 

You have no rights to post comments