Vassula imája

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2013. február 13. szerda

Vassula levelében arra kéri az Igaz Élet Istenben olvasókat, hogy az év hátralevő részében naponta imádkozzuk el azt az imát, amelyet 2009. november 28-án (az IÉI 24. évfordulóján) kapott:

Az alábbi imát adta Jézus Vassula által mindnyájunknak, hogy imádkozzuk:

"Gyengéd Atya, ne sújtsd haragoddal ezt a nemzedéket,mert akkor mindnyájan elpusztulnak. Ne sújtsd nyájadat keserűséggel és gyötrelemmel, mert akkor a vizek kiapadnak, és a természet kiszárad. Akkor haragod fölemészt mindent, hogy nyoma sem marad. Akkor leheleted tüze lángba borítja a Földet, és pusztasággá változtatja. A látóhatáron egy csillag tűnik majd fel. Az éjszakát pusztulás rázza meg, és úgy hull a hamu, mint télen a hó, beborítva népedet, mint megannyi szellemet. Könyörülj rajtunk Istenünk, ne ítélj meg minket szigorúan! Emlékezz meg azokról a szívekről, akik örömüket lelik Benned, és akikben Te is örömödet leled! Emlékezz meg azokról, akik hűségesek Hozzád, és ne engedd, hogy erővel sújtson le ránk Kezed, hanem Irgalmasságodban emelj föl bennünket, és írd bele minden szívbe Törvényeidet. Ámen."

(A napokban felteszünk majd a honlapra egy összefoglalót Vassula és a Vatikán párbeszédéről és ennek eredményéről. - a szerk.)

És egy hirdetés: Február 16-án (szombaton) 16 órakor az Igaz Élet Istenben üzenet kerül bemutatásra Káposztásmegyeren a Közösségi Házban (IV. Lóverseny tér 6.) Többek között az alábbi kérdésekről lesz szó: Miért szól Isten ma is hozzánk és mit akar mondani? Hogyan tud Ő segíteni az életünkben? Miért van ennyi természeti katasztrófa?

Az Igaz Élet Istenben üzenetet Jézus adja az egész világ számára, 1985 óta. „A béke és a szeretet himnusza” Isten mélyebb megismerésére és a vele való bensőséges kapcsolatra hív meg mindenkit, továbbá hangsúlyozza a keresztények egységének fontosságát.

www.tlig.org/hu        www.ichtys.hu

 

 

You have no rights to post comments