Tinédzsereket képeznek transzvesztitának

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2024. szeptember 28. szombat

"Tinédzsereket képeznek ki arra, hogy transzvesztitának öltözzenek, és melegbárokban szórakoztassanak. Mindezt az Európai Unió finanszírozásával. A 14–17 éves fiataloknak szóló, „Dragtivism” elnevezésű ERASMUS+ workshop most szeptemberben kerül megrendezésre. 10 napos bentlakásos táborban a résztvevőket beavatják, hogyan öltözzenek be transzvesztitának, „fedezzék fel alteregójukat”, „tanuljanak a queer történelemről és a nemi identitásról”, és ami a legfontosabb, legyenek „LMBT-aktivisták”. A program végén a gyerekeket elviszik egy melegbárba vagy hasonló helyre, hogy előadják, amit a drag queen-létükről tanultak.

Szörnyű agymosást végeznek rajtuk, amit az EU finanszíroz – radikális LMBT-csoportokkal partnerségben. Az efféle szexualizációnak való kitettség a gyermekeket pedofil ragadozók kiszolgáltatottjaivá teszi.
Az előző tábor záró előadásán egy 16 éves, transzvesztitának öltözött fiú szexualizált módon táncolt egy melegbár színpadán. Hozzá csatlakozott egy fiatal lány, aki csak alsóneműt viselt és ragasztószalagot a mellbimbóján.
Mindezt videóra vették, és a felvételek azóta az interneten keringenek.
Erre van pénze az EU-nak! Égbekiáltó nagy visszaélés.
Van tovább is. Ezek a programok kifejezetten a konzervatív, keresztény országok, pl. Szlovákia és Írország fiataljait célozzák meg, ahol az LMBT-ideológia nem aratott akkora sikert. Az identitásukat kereső tinédzsereket átnevelő táborba viszik, hogy aztán az LMBT-lobbi bábjaiként térjenek vissza.
A tanfolyam elvégzése után a résztvevőket arra ösztönzik, hogy hazájukban radikális aktivizmust folytassanak. Közfinanszírozás, fiatalok és know-how keresztezéséből az LMBT-hálózat Európa-szerte polipként terjeszkedik.
Visszataszító, gátlástalan toborzás zajlik.
Ki fizeti ezt? Minden adófizető európai polgár. Az EU csak a „Dragtivism” projektre 35.730 eurót, más LMBT-s Erasmus+ projektekre pedig közel 2,5 millió eurót költött.
Azt remélték, észrevétlenek maradnak. Titokba tartották a költségeket, csepegtették az információkat. Nos, mi észrevettük! Szégyenletesnek találjuk az eljárást, és azonnali leállítását követeljük.
Az EU-nak nem is lett volna szabad partneri kapcsolatot létesítenie ezekkel a csoportokkal.
Alattomosságuk és visszaéléseik nem maradhatnak következmények nélkül. Véget kell vetnünk a fiatalok radikalizásának és szexualizálásának.
A tagállamok és az európai parlamenti képviselők kellő nyomásgyakorlásával a Bizottság kénytelen lesz odafigyelni ránk.
Ha sikerrel járunk, az nagy lépés lesz a gyermekek védelme és értékeink megőrzése szempontjából Európában. Visszavágunk a radikális LMBT ideológiának.

A petíció szövege:
Tisztelt Ursula von der Leyen, Iliana Ivanova, Akvile Normantiene és az Európai Bizottság Tagjai!
Követelem a „Dragtivism” és minden hozzá hasonló program uniós finanszírozásának azonnali beszüntetését. Felháborítónak tartom, hogy az uniós forrásokat a fiatalok szexualizálására és radikalizálására használják fel.
Teljességgel elfogadhatatlan, ahogy ezt oktatásnak álcázzák. Az, hogy kiskorúakat drag-sminkelésre, transzvesztita öltözködésre és szexualizált táncra tanítanak, nem pedagógia. Gyermekbántalmazásnak hívhatnánk, és bármilyen más összefüggésben büntetendő lenne.
Korábban, e projekt részeként, gyerekeket filmeztek le, amint kétes hírű melegbárokban kirívóan, hiányos öltözetben, sőt félmeztelenül táncoltak. Ez a kiskorúak nyilvánvaló szexualizálása és kizsákmányolása, aminek véget kell vetni.
Ezzel az EU szó szerint a tinédzserek szexuális, pszichológiai és fizikai bántalmazását finanszírozza. Idén ráadásul kibővült a projekt 14 éves gyerekek bevonásával. A legtöbb EU-tagállamban ez legalább 2 évvel alacsonyabb a törvényes beleegyezési korhatárnál, mégis meg merték lépni. Hogyan lehetséges ez? Ez a program nem más, mint a kiszolgáltatott fiatalok szexuális zaklatása.
A „Dragtivism” radikális ideológiát terjeszt, és szándékosan a konzervatív keresztény országokat veszi célba. Műhelyük elősegíti a tizenévesek identitászavarát, kiszolgáltatottságát és szexualizálását.
Több millió eurót pazaroltak már el a káros kísérletre. Itt a vége. Meg kell védenünk gyermekeinket és értékrendünket.
Kérjük, azonnal szüntessék meg a „Dragtivism” és a hasonló projektek finanszírozását!
Üdvözlettel,
[Az Ön neve]
A petíció aláírása: https://citizengo.org/hu/fm/13665-%C3%A1ll%C3%ADtsa-le-az-eu-a-drag-kik%C3%A9pz%C5%91t%C3%A1borokat-

You have no rights to post comments