Katonák a templomokban... háborús hírek + ima

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2023. szeptember 14. csütörtök

Templomokba és iskolákba szállásolt katonák, szisztematikusan rombolt infrastruktúra, egymillió ember ellátását szolgáló gabonamennyiség megsemmisült... - hírek + ima a békéért:

- A megszállt ukrán területeken az orosz katonák az iskolákban és templomokban szállásolják el magukat, írja az Ukrajinszka Pravda. - A megszállt déli területeken az orosz katonák a meglévő polgári létesítményekben: oktatási intézményekben, kórházakban, templomokban vertek tábort.
Az ukránok arra panaszkodnak, hogy az oroszok figyelmen kívül hagyják a nemzetközi humanitárius jogot, és katonáikat működő polgári létesítményekben állomásoztatják.

- Moszkva szisztematikusan támadja az ukrán kikötői és polgári infrastruktúrát - Július óta Moszkva erői szisztematikusan támadják az ukrán kikötői és polgári infrastruktúrát. Oroszország már meg sem próbálja igazolni, hogy ezek a támadások legitim katonai célpontok ellen irányulnak, és cinikusan a polgári infrastruktúrát veszik célba – írja a Sky News.
A lap szerint, amióta Oroszország kivonult a Fekete-tengeri Gabona Kezdeményezésből, az alábbiakat tette:
    Megrongált 26 kikötői infrastrukturális létesítményt.
    280 000 tonna gabonát semmisített meg, ami egy éven át több mint egymillió ember ellátására lett volna elegendő.
    Oroszország kivonulása miatt akár 24 millió tonna Ukrajnából származó élelmiszer nem juthat el a globális piacokra a következő évben.
    Az orosz invázió előtt Ukrajna 400 millió embert látott el világszerte, és a globális búzaexport majdnem 10 százalékát, valamint a kukorica- és árpaexport csaknem 12 százalékát adta.
    Ukrajna 2022-ben a Világélelmezési Program számára a búza több mint 50 százalékát biztosította.

Béke Fejedelme, szentséges Istenünk, Jézus Krisztus, akit a világ most is keresztre feszít, kérünk, segíts rajtunk, könyörülj népeden! Add, hogy véget érjen a háború Ukrajnában és az egész világon! Szabadíts meg minket minden megszálló hatalomtól, antikrisztusi vezetőtől, gyűlöletet, viszályt szító emberektől! Add, hogy az emberek felismerjék a háború rettenetét, bűnbánatot tartsanak és visszaforduljanak a béke útjára! Hadd jöjjön el közénk a Te országod, a békesség és a szeretet, az igazság és igazságosság országa, a Szeretet földje! Ámen. Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...

You have no rights to post comments