Gyógyító alkalom a Cor et Lumen Christi szervezésében

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2012. május 22. kedd

Te pedig nyújtsd ki kezedet gyógyításokra, hogy jelek és csodák történjenek szent Fiadnak, Jézusnak neve által.” (Csel 4, 30) - Gyógyító alkalom 2012. június 17. vasárnap 15 órától Budapesten, a Magyar Szentek Templomában. Mi is ott leszünk! Részletek:

 

Jézusnak ma is van hatalma gyökerében meggyógyítani a testi és lelki betegségeket. Isten szeretete gyógyít, Isten szava újjáteremt!

Időpont: 2012. június 17. vasárnap 15:00  

Helyszín: Budapest Magyar Szentek Temploma, 1117 Budapest, Magyar Tudósok körútja 1. - a Petőfi híd budai hídfőjénél 

Szervezi: Cor et Lumen Christi Mission Fellowship Magyarország

 

Velünk szolgálnak: Cseh Péter Mihály atya, Szociális Testvérek Társasága, Új Jeruzsálem Katolikus Közösség, Siloe Közösség, Szeretet Földje Szolgálat, Irgalmasság Anyja Imacsoport

Zenei szolgálat: Te Deum, Budaörs

A részvétel ingyenes, mindenkit szeretettel várunk; külön hívjuk a betegeket és a lelki szükséget szenvedőket!

"A tömeg csodálkozott, amikor látta a némákat beszélni, a nyomorékokat meggyógyulni, a sántákat járni, a vakokat látni, és magasztalták Izrael Istenét." Mt 15,31

Megközelítés autóval: A Bogdánfy utca felől a Warga László utcán át, vagy a felső rakpartról (Pázmány Péter sétány) a Magyar tudósok körútja déli bejáratán keresztül. A parkolás a környéken (a rendezvény idején) ingyenes. 

- közösségi közlekedéssel: A 4-es vagy a 6-os villamos Petőfi híd budai hídfőjénél levő megállójánál kell leszállni. A templom innen 5 perc sétára fekszik.

további információ az alábbi email címen kérhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

You have no rights to post comments