JIM BLOUNT ATYA ISMÉT MAGYARORSZÁGON!

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2023. február 07. kedd

Missziós útjának helyszínei - tanítással, közbenjáró imával és szentmisével -, az alábbi helyszíneken és időpontokban:

2023. február 11-én 15 órától a Budapesti Szent István Bazilikában,

2023. február 14-én 17 órától a Szombathelyi Székesegyházban.

Jim Blount atyát 2022. augusztusában, a Szeretetláng Fesztivánon ismerhették meg a magyar testvérek. Prófétikus beszédei, közbenjáró imaszolgálata, útmutatásai, bátorításai mintegy ébresztőként hatottak hazánk lelkiségi mozgalmaira, és sok ezer emberre. Számos testi-lelki gyógyulásról és megtérésről kaptunk hírt a látogatása után. Az ő hatására indult el az „Ima Magyarország békéjéért” nevű kezdeményezés immár fél éve; minden elsőszombaton tömegek bekapcsolódásával és hazánk püspökeinek részvételével. Jim atya ültette el több tízezer szívben a Szeretetláng Mozgalom napi fohászának, az ÚRRAL VALÓ EGYSÉG imájának fontosságát, hiszen aki vágyik rá, hogy tökéletesen az Úrban lakozzék, Benne éljen, olyan védelmet nyer Jézustól, mely tehetetlenné, vagyis „vakká” teszi a sátánt.
Hisszük, hogy ez alkalommal is a Lélek számos csodájának lehetünk tanúi ezeken a találkozókon, és megtapasztalhatjuk a Szent Szűz közbenjáráró erejét az egyéni életünkben, családjainkban, valamint egész nemzetünk vonatkozásában! Ezért kérjük: terjesszétek a hírt, hogy minél többen részesei lehessünk Isten csodáinak!
Mivel ezek a találkozók várhatóan sok ember érdeklődését felkeltik, kérjük, hogy akik csoportosan érkeznek egy-egy helyszínre, előre jelezzék szándékukat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy a 06 30 205-8170-es telefonszámon.

(szeretetlang.hu)

You have no rights to post comments