Szervezett háborús gyermekrablás - hír + ima

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2023. január 28. szombat

Az Institute for the Study of War (ISW) szerint az egyik orosz ellenzéki csatorna vizuális vizsgálata megerősítette, hogy az orosz hatóságok gyermekeket deportálnak a megszállt Herszon területről a megszállt Krímbe...

A Verstka orosz ellenzéki szervezet megvizsgálta az Örökbefogadás a moszkvai területen weboldalra feltöltött fényképeket, amelyeken 14, a Herszoni területről származó, két és öt év közötti gyermek látható a megszállt Krímben, a szimferopoli Jolocska árvaházban.
A Verstka megjegyezte, hogy a Jolocska árvaház a krími egészségügyi minisztériumnak van alárendelve, és az idegrendszeri problémákkal, mentális és viselkedési zavarokkal, hallás- és látásproblémákkal, valamint HIV-vel küzdő gyermekek gondozására szakosodott.
A Jolocska árvaház hivatalos munkamegbízatása a gyermekek „hazafiságra és állampolgárságra” való nevelését írja elő.
A RIA Novosztyi orosz hírügynökség 2020-ban számolt be a Jolocsáról, és megállapította, hogy az árvaház gondozásában lévő gyermekek súlyosan alultápláltak, és az árvaház vezetése elhanyagolta őket, ami a Kreml által kinevezett korábbi gyermekjogi biztos, Anna Kuznyecova (a jelenlegi gyermekjogi biztos, Marija Lvova-Belova elődje) beavatkozását váltotta ki.
Drága Istenünk! Te tudod, hogy a háború a legkisebbeket, ártatlanokat sújtja leginkább. Elrabolják, megkínozzák, kihasználják, rabszolgaságba vetik őket a világ több részén is. Kérünk Téged most Jézus Krisztus nevében, hogy vess véget ennek a rettenetes gyakorlatnak! Állítsd meg a háborút, szabadíts meg minket a gyilkos uszítóktól, haszonlesőktől, antikrisztusi emberektől! Benned bízunk Uram, hog cselekszel! Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...

You have no rights to post comments