Terveikben már feldarabolták Ukrajnát - hír + ima

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2022. június 16. csütörtök

Ukrán Trianon: A szentpétervári gazdasági fórumon bemutatták Ukrajna adminisztratív-területi felosztásának sémáját, amit sikeres megszállás esetén alkalmazhatna Oroszország.

Az Ukrajna felosztását tartalmazó térképet Olekszandr Kots orosz propagandista tette közzé. A Kreml szócsöve szerint ez a térkép az „egykori Ukrajna" feldarabolásáról szól. A sémát egy „átmeneti időszakra” – 3-5 évre – tervezték.
Dmitrij Medvegyev, az Oroszországi Biztonsági Tanács alelnöke szerda reggel üzenetet tett közzé a Telegramon, amit egyébként nagyon utál. "Csak egy kérdés. Ki mondta, hogy két év múlva Ukrajna is létezni fog a világtérképen?" – teszi fel a kérdést az orosz közösségi oldalon Putyin egyik legnagyobb szövetségese a Guardian szerint.

Drága Istenünk, Te tudod, hogy mi már megéltük Trianon tragédiáját, ismerjük a szétszakítottság fájdalmát. Kérjük ne engedd, hogy a gonoszság győzedelmeskedjen! Állítsd le az országrombolókat, add, hogy a menekültek hazatérhessenek és megkezdődhessen az újjáépítés! Hozd el az áldott békét Ukrajnának és az egész világnak! Ámen. Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...

You have no rights to post comments