Heti különleges könyvajánló

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2022. június 14. kedd

"Ez a meséskönyv olyan, mintha előre megjósolta volna a jövőt!" Az évekkel ezelőtt megjelent Ármányos sárkányosban egy északi férfi, Ármány gyűjt sereget, hogy gonosz sárkányával, Rettentő Mennydörgéssel leigázza a vidéket. Menekült emberek és állatok jönnek, miközben a helybelieknek a törpékkel és más csodás lényekkel összefogva kell kitalálniuk, hogyan állíthatnák meg a támadókat:

"Egyik évben  különösen szép, enyhe őszi idő köszöntött a környékre, és a Bömbi-fa virágot bontott. Sok-sok kicsi piros virágot, a virágokból pedig szép pirosas termést érlelt, ami fürtökben csüngött az ágain. Ekkor hangzott fel először az a mély, búgó, vibráló hang, amit azóta minden  őszön hallhattak az itt élők. De nem csak az emberek, mert ez a különös hang varázslatos hatással bírt az élőlényekre. Ahogy megszólalt a Bömbi-fa, megindultak felé a nyulak, pockok, egerek, jöttek a cinegék és verebek, jöttek még az őzek és szarvasok is! Futottak, szökdécseltek, szaladtak, ügettek, repültek egyenesen vagy cikk-cakkban, de mind jöttek, egymást nem bántva, szelíden, jöttek mind a Bömbi-fához!"

Ebbe a békés, varázslatos világba tör be Ármány a sárkányával, Rettentő Mennydörgéssel, hogy meghódítsa azt. A rettenetes sereg ellen csak az összefogás segíthet: emberek és törpék, óriások és állatok együtt küzdenek, hogy sok furfanggal és merészséggel legyőzzék a  támadókat...
Az Ármányos sárkányos szereplőivel már megismerkedhettek az olvasók a Sárkányszelídítők meséskönyv lapjain. Most új kalandok, új csodák és új győzelmek részeseivé válhatunk a történetek olvasásával.
Ára: 2690 Ft

Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ára: 2690 Ft

 

You have no rights to post comments