Heti könyvajánló: Isten akaratának felismerése...

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2022. május 17. kedd

Ha hisszük, hogy Isten van és szeret minket, akkor tudjuk azt is, hogy tanácsaival a legjobbat akarja nekünk. De vajon felismerjük-e, megértjük-e, amit mondani akar nekünk?

Csodálatos élet az, amikor értjük az életünket és legalább nagyjából a helyünkön vagyunk. Nem abban az értelemben, hogy minden nagyszerű és semmi rossz nem történhet velünk és körülöttünk, az élet nem válik végnélküli nyaralássá. De abban az értelemben mindenképp, hogy nem csak hányódunk az életben, lesznek céljaink, törekvéseink és értelmes életet élhetünk, megtapasztalva Isten segítségét is az életünkben.

E könyv két írása közérthető módon, sok kis személyes történettel és tanúságtétellel illusztrálva vezet minket a megértés útján.

„Ez a könyv izgalmas olvasmány azok számára, akik szeretik meghallani a Szentlélek súgását és tanulnak ráhagyatkozni a vezetésére. Kalandra hív bennünket, miként válhat valósággá Jézus szava ma is: „Keressétek Isten országát, annak igazságát, és a többi mindet megkapjátok”
Köszönöm Istennek, hogy személyesen is ismerhetem Gyurit. Hitelesen tesz tanúságot arról, miként vezette életét a Szentlélek. Tanúsága igaz, mert minden rendkívüli látvá-nyosság nélkül, de annál hatékonyabban és meggyőzőbben végzi küldetését azok felé, akik figyelnek rá.
Máriában az Ige testté lett, a szerzőben pedig az Ige tetté lett. Rajtad a sor, kedves olvasó. Vedd és olvasd, olvasd és tedd!
Varga László megyéspüspök”

155 oldal

Ára: 1400 Ft

Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 06-30/33-88-245

You have no rights to post comments