Teremtésvédelmi műsor a Mária rádióban

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2022. május 04. szerda

Ma ismét adásba kerül  a Naphimnusz Teremtésvédelmi Egyesület által szerkesztett teremtésvédelmi magazin a Mária Rádióban:

Ha a teremtett világ megóvásáért szeretnénk tenni, sokszor lemondásokra, erőfeszítésekre van szükség. Viszont ha kicsit megállunk, elgondolkodunk, sok olyan rutint vehetünk észre az életünkben, amikre ha kilépve megszokott életvitelünkből tekintünk rá, bizony elcsodálkozunk, hogy vajon miért is így csináltuk eddig, hiszen sokkal egyszerűbb volna a környezetbarát változat. Ezt a nézőpontot viccesen „marslakó perspektívának” hívjuk a beszélgetésben, jelezve azt, hogy egy olyan valaki, aki nem a mi társadalmunk tagja, milyen megdöbbenéssel csodálkozna rá ezekre a viselkedésformáinkra. Az egyszerűen megvalósítható teremtésbarát megoldásokra négy egyesületi tagtársunkkal keressük a lehetőségeket.
Természetesen megszokott rovatainkkal is jelentkezünk.  
Műsorunk tehát holnap, május 4.-én, szerdán, 16.35.-kor kezdődik a MR Hazafelé című adásában. Itt később is meghallgatható:  https://www.mariaradio.hu/musorlista/?datum=2022-05-04

 

You have no rights to post comments