Az új Szovjet Unió újra épül

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2021. november 05. péntek

Vlagyimir Putyin orosz elnök és Aljakszandr Lukasenka belarusz elnök aláírta a két állam gazdasági uniójának létrehozásáról szóló szerződést. A dokumentum jóváhagyja mind a 28, szeptemberben megvitatott együttműködési programot. A két állam unióját létrehozó szerződésbe foglaltak főbb részei 2021 és 2023 között valósulnak meg. És egy prófécia a Jelenések könyvéből, ami erről szól:

"Ekkor láttam, hogy egy fenevad száll föl a tengerből, melynek hét feje és tíz szarva volt, és szarvain tíz királyi korona, fejein pedig a káromlás nevei. A fenevad, amelyet láttam, hasonló volt a párduchoz, a lábai mint a medve lábai, a szája mint az oroszlán szája, és a sárkány neki adta erejét, trónját és nagy hatalmát. Láttam, hogy a fejei közül az egyik szinte halálosan megsebesült, de halálos sebe meggyógyult." (Jel 13, 1-3)

Akinek van kedve egy kicsit elmélkedni a történelmi folyamatokon és a szimbólumokon, az megláthatja ezekben a nagy világi hatalmakat (Nagy Britannia, Kína, Oroszország, stb. jelképei) és azt, hogy a látszólag halálos sebet kapott Szovjetunió (az egyik szarv) hogyan éled újjá napjainkban...

(sipos)

You have no rights to post comments