Keresztút az életért

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2012. március 10. szombat

XVI. Benedek pápa meghirdette a nagyvárosok misszionálását. Ezért valamennyien misszionáriusok vagyunk a nagyvárosi dzsungel közepén. Mivel lehet ezt a kiüresedett, szórakozásért élő, technológiába fulladt, elmagányosodott társadalmat felrázni végzetes álmából? Isten Szeretetének legnagyobb bizonyítékának hirdetésével: Krisztus keresztre szögezett, ölelésre széttárt karjaival!

A Regnum Christi Apostoli Mozgalom évek óta megrendezi Krisztus nyilvános keresztútját Budapesten. Hívunk benneteket, közösségként, családként és egyénenként is: Tartsatok velünk! Tegyünk mind tanúságot hitünkről. Mutassuk meg Budapestnek, hogy él az Úr, aki meghalt értünk!

Nagy szeretettel hívunk Téged és családodat arra a Keresztútra, ami március 31-én 15 órai kezdettel kerül megrendezésre Budapesten, az Andrássy út Oktogon és Hősök tere közötti szakaszán. Utunk közben kihangosítva követhetjük a stációk mély elmélkedéseit és családok imáit, ami kicsiket és nagyokat egyaránt hozzásegíthet a nagyheti események és a feltámadás elmélyültebb megéléséhez. Keresztutunk szabadtéri szentmisével zárul, amelyet dr. Székely János püspök atya mutat be.

Tarts velünk!

„Azokat, akik megvallanak engem az emberek előtt, én is megvallom majd mennyei Atyám előtt. De aki megtagad az emberek előtt, azt én is megtagadom mennyei Atyám előtt.”

(Mt 10, 32-33)

You have no rights to post comments