Imanap Máriaremetén a járvány megszűnéséért

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2021. április 21. szerda

A VILÁGNAK KRISZTUS KELL! - IMANAP A JÁRVÁNY MEGSZŰNÉSÉÉRT
Negyven éve, 1981. május 13-án, 17 óra 17 perckor egy merénylő 4 lövést adott le a Szent Péter téren II. János Pál pápára. Az egyik lövedék egyetlen milliméterrel a szíve mellett találta el a Szentatyát. Az elfogott orvlövész később értetlenül kérdezte: „Hogyhogy nem halt meg? Én pontosan céloztam, és az a lövedék halálos volt...” Amikor a pápának ezt elmondták, így felelt: „Nem tudom, ki adta a fegyvert a gyilkos kezébe, de azt tudom, hogy ki térítette el a golyót. Egy láthatatlan anyai kéz irányította a pályáját.”

A Szent Szűz, aki a fatimai jelenések emléknapján ily módon mutatta meg anyai szeretetét, ma is képes segíteni az emberiségen, amikor a világjárvány megszűnéséért kérjük közbenjárását Budapest egyetlen Mária-kegyhelyén, valamint országszerte otthonainkban.
PROGRAM:
15:00 Az irgalmasság rózsafüzére
15:30 Rózsafüzér, tanúságtételekkel
17:00 Szentmise – főcelebráns: Mohos Gábor püspök atya
18:00 Szentségimádás Kemenes Gábor atya vezetésével
19:00 Missziós küldetés átadása minden résztvevőnek
A programba többféleképpen lehet bekapcsolódni:
– Személyesen a Máraremetei Kegytemplom szabadtéri oltáránál, az aktuális járványügyi előírások figyelembevételével (1029 Budapest, templomkert 1.)
– Az EWTN Katolikus Világhálózat (Bonum Televízió) élő adása révén
– Interneten keresztül: https://katolikus.tv/elo-adas/
Bővebb információ: telefon: 06 30 205 8170; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

You have no rights to post comments