Szép új világ - óvszer népszerűsítése a Szűzanyával

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2012. január 03. kedd
2011 decemberében a "Jugend gegen AIDS" (Fiatalok az AIDS ellen) elnevezésű hamburgi ifjúsági szervezet kampányba kezdett az óvszer használatának támogatásáért és a katolikusok jelenlegi álláspontja ellen. A kampány célpontja Mária, Jézus anyja.

A szervezet Facebook oldalán egy videofilmet helyeztek el, melyen egy Mária szobrot "ejtettek túszul" egy üvegtartályban. A Szűz szeméhez egy csővezetéket kötöttek, és amikor egy Facebook rajongó "lájkolja" a kampányt, egy csepp könny csordul le a Szűz szeméből, növelve a tartályban levő víz mennyiségét, ahol Máriát elhelyezték.

A szervezet vezetői elmondtáka kampány célját: "látni, ahogy a víz eléri Mária arcát", és hogy "csak a katolikus egyház tudja ezt megállítani, hogy Mária meg ne fulladjon", ha megváltoztatája álláspontját az óvszer használatával kapcsolatban.

"Növeld a nyomást a katolikus egyházra a vízszint emelésével", buzdít a hirdetés.

(karizmatikus.hu)

Mint ebből a hírből is látható, ma már semmi sem szent és mindennel vissza lehet élni. Azt hiszem, hogy az ilyen emberek kőszívét már csak Isten tudja meglágyítani - van miért imádkozni!

You have no rights to post comments