Isten szeretete gyógyít! - gyógyító összejövetelek 2015. április - május hónapban

Kategória: Gyógyító összejövetelek Megjelent: 2015. április 07. kedd

Isten szeretete gyógyít! - gyógyító összejövetelek időpontjai és helyszínei 2015. április - május hónapban (a lista változhat, bővülhet):

- április 17. péntek 17.00 órától Vácott, a Szent Anna piarista templomban - közös ima és szentségimádás, gyógyító mise és közbenjáró imaszolgálat.

- április 25. szombat 14.00 órától Héhalomban, a római katolikus templomban - Isten szeretete gyógyít lelki nap és gyógyító összejövetel - előadások, közös ima és szentségimádás, gyógyító mise és közbenjáró imaszolgálat.

- május 1. péntek 9 órától Törökbálinton a művelődési házban regionális katolikus karizmatikus találkozó - közös ima, dicsőítés, előadások, szentségimádás, közbenjáró imaszogálat, püspöki mise

és közbenjáró imaszolgálat.

- május 9. szombat , Baja- Belépés Isten valóságába lelki nap és gyógyító összejövetel - előadások, közös ima és szentségimádás, gyógyító mise és közbenjáró imaszolgálat.

- május 10. vasárnap 14.00 órától Bián, a római katolikus templomban - Isten szeretete gyógyít lelki nap és gyógyító összejövetel - előadások, közös ima és szentségimádás, gyógyító mise és közbenjáró imaszolgálat.

- május 25-én, pünkösd hétfőn a "Pünkösd Gyálon" keretében 9 órától tartunk dicsőítésel, előadással, szentmisével és közbenjáró imával egybekötött összejövetelt a katolikus templomban.

Programjaink ingyenesek. Szívesen megyünk bárhová gyógyító összejövetelt, lelki napot, missziós programot tartani. Jelentkezni, érdeklődni lehet elérhetőségeinken: e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  tel.: 06-30/33-88-245

Továbbra is minden hétfőn 19.00 órától nyitott közösségi alkalom a törökbálinti plébánián. Keddenként pedig 16 órától szentségimádás a Szeretetláng-kápolnában. Bővebb információ: Sipos Gyula, 06-30/33-88-245

You have no rights to post comments