Isten szeretete gyógyít! - gyógyító összejövetelek 2015. februárban

Kategória: Gyógyító összejövetelek Megjelent: 2015. január 24. szombat

Isten szeretete gyógyít! - gyógyító összejövetelek időpontjai és helyszínei 2015. február hónapban (a lista változhat, bővülhet):

- február 1. vasárnap 16.45 órától Törökbálinton, a római katolikus templomban - közös ima és szentségimádás, gyógyító mise és közbenjáró imaszolgálat (a betegek kenetének kiszolgáltatása is!).

- február 14. szombat 17 órától Letkésen, a római katolikus templomban - közös ima, előadás, gyógyító mise és közbenjáró imaszolgálat.

február 20. péntek, 17.00 órától Vácott, a Szent Anna piarista templomban - Isten szeretete gyógyít, közös ima, buzdítás, családfa gyógyító mise  és közbenjáró imaszolgálat (a betegek kenetének kiszolgáltatása is!).

- február 21. szombat, "Szent István országáért" lelki nap Kunszentmártonban a karmelita rendházban - hazánkért és nemzetünkért (és a jelenlévőkért9 bemutatott gyógyító és szabadító misével.

Szívesen megyünk bárhová gyógyító összejövetelt, lelki napot, missziós programot tartani. Jelentkezni, érdeklődni lehet elérhetőségeinken: e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  tel.: 06-30/33-88-245

Továbbra is minden hétfőn 19.00 órától nyitott közösségi alkalom a törökbálinti plébánián. Keddenként pedig 16 órától szentségimádás a Szeretetláng-kápolnában. Bővebb információ: Sipos Gyula, 06-30/33-88-245

You have no rights to post comments