A stigmatizált Galgóczy Erzsébet emlékmiséje

Kategória: Galgóczy Erzsébet Megjelent: 2012. március 24. szombat

A stigmatizált magyar engesztelő, Galgóczy Erzsébet halálának 50. évfordulóján emlékmisét tartanak Budapesten. Itt olvasható a meghívó:

A stigmatizált magyar engesztelő, Galgóczy Erzsébet (1905-1962) halálának ill. mennyei születésnapjának 50. évfordulója alkalmából szeretettel hívunk Benneteket március 27-én (kedden) reggel 8.30-kor a Farkasréti Mindenszentek templomában tartandó hálaadó emlékmisére, majd ezt követően a Farkasréti temetőben tartandó megemlékezésre. Ennek keretében megkoszorúzzuk a sírját, közösen kérjük közbenjárását, különösen hazánkért és egyéni szándékainkért, s imádkozunk mielőbbi boldoggáavatásáért is.

A szentmisét Máté György, szolnoki plébános atya mutatja be.

Kérlek, minél többeket értesítsetek erről, s hívjatok erre a közös imádságra, hogy minél többen adjunk hálát életéért és az általa kapott kegyelmekért, s kérjük hathatós közbenjárását ezen a kegyelmi napon!

Az évfordulót követő napon, márc.28.-án (szerdán) reggel 7.30-kor is lesz egy Galgóczy Erzsébet emlékmise a szentendrei Szt. Péter és Pál templomban az 50. évforduló alkalmából.

(Medveczky István)