Galgóczy Erzsébet - három hír

Kategória: Galgóczy Erzsébet Megjelent: 2020. február 09. vasárnap

1. A Szent Margit Kiadó kiadta a régi "zöld könyvet", azaz Kiss Mária Hortensia: Új idők apostola - A stigmatizált Galgóczy Erzsébet című könyvét. A kötet ára 1.800 Ft, kapható Budapesten, a Ferenciek terén lévő Szent Margit könyvesboltban.
2. Március 27-e Galgóczy Erzsébet égbe költözéséek dátuma, ezen a napon misékkel szoktunk megemlékezni róla. Aki tud még ilyen feljánlást tenni az egyházközségében, kérjük jelezze Medveczky Istvánnak az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levélcímen.
3. Az általunk megjelentetett könyv és füzet - A Stigmatizált Galgóczy Erzsébet élete és misztikája, valamint a versei magyarázatokkal, még szintén kapható a Ferenciek terén lévő könyvesboltokban, illetve megrendelhető most kedvezményes áron a levélcímünkön (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) , a kettő együtt 1.500 Ft (postaköltséget nem számolunk fel).