Jó hírek Galgóczy Erzsébet megismertetésével kapcsolatban:

Kategória: Galgóczy Erzsébet Megjelent: 2018. július 16. hétfő

Püspökeink segítségét,  támogatását kértük Galgóczy Erzsébet ügyében, különös tekintettel az OLTÁRISZENTSÉG KIMENTÉSÉNEK 100. évfordulójához közeledve, ami 2019-ben lesz. Ugyanezt kértük az ország plébániáihoz fordulva papjainktól, szerzeteseinktől, híveinktől.

ALÁÍRÓÍVEKEN támogató aláírásokat gyüjtünk, hogy a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus PÁRTFOGÓJÁNAK nevezzék ki. E szándékra kérelmet szándékozunk benyujtani a püspöki konferenciához.
Első támogatóként Ft.BARSI  BALÁZS  atya jelentkezett Sümegről... kérésre aláírásgyűjtő ívet szívesen küldünk emailben (kérni lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Ft.Fábry Kornél atyával, a NEK szervező főtitkárával egyeztetve a NEK honlapjára is kerül egy ismertető Galgóczy Erzsébet 14 éves fiatal lányként végbevitt hősies tettéről: AZ  OLTÁRISZENTSÉG  KIMENTÉSÉRŐL Szolnokon, a vártemplomban...
Medveczky István