Amikor a világ megbolondul...

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2017. augusztus 26. szombat

A kaliforniai Rocklin Academy Gateway óvónője "átalakulási ceremóniát" tartott az ötéves gyermekek számára. "Miután az óvónő kisfiúként bemutatta az ötéves gyereket a csoportban, azután a fiú belépett a fürdőszobába, majd lányként felöltözve jött ki." - jelentette a LifeSiteNews.com. "Az óvodapedagógus ezután újra bemutatta a "gyermeket" a többieknek, elmagyarázva, hogy " ő " most már egy " lány ", akinek lányneve van, és ezentúl hívják így őt.

 A kaliforniai törvény kedvez a bűnnek és támadja az erényt. A trauma valóságos! Néhány kislány hazament az incidens után és sírva megkérdezte: "Anyu, Apu, én is fiúvá válok?" Egy óra alatt a pro-tanszgender ovodapedagógus elolvasta nekik a "Jazz vagyok" c. könyvet. A könyv egyértelműen nagyon fiatal gyermekeket céloz meg. Példaként csak egy mondat ebből: "Jazz már két éves kora óta tudta, hogy lány agya van egy fiú testében."
Az Amerikai Gyermekorvosi Kollégium kijelentése szerint a transzgenderizmus a gyermekekkel való visszaélés egyik fajtája.
A gyermek-bántalmzásnak ezt a formáját erőteljesen ellenezni kell...

Drága Istenünk! kérlek, óvd meg gyerekeinket az ördögi szemfényvesztés cseleitől, minden kihasználástól, megrontástól, visszaéléstől! Adj nekik, és mindannyiunknak békés és Benned kibontakozó életet! Ámen.

You have no rights to post comments