Stratégiai böjt Európáért

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2017. február 23. csütörtök

Dr. Johannes Hartl (Augsburg, Imádság Háza) kezdeményezése: "40 napos stratégiai böjt: EUROPE SHALL BE SAVED! Lenyűgöző időket élünk. Krisztus testében mindenfelé terjed a reménység és világszerte azt hallják emberek az Úrtól, hogy ez különleges idő Európa számára. Tavaly próféták, evangelisták és nagy szolgálatok vezetői találkoztak a világ minden tájáról, hogy megosszák egymással, mit tervez Isten ezzen a földrészen. Kialakult egy vízió 100 millió lélek megmentéséről az elkövetkező 10 évben. Teljesen irreális számnak tűnik? Nos, Istennek minden lehetséges. De miért lenne lehetetlen az ébredés Európában? Az országainkban mindenfelé imádkozunk egy Jézus-mozgalomért.

De mielőtt akárcsak egy csodát is tett volna és Isten erejével hirdette volna a Királyságot, Jézus 40 napon át böjtölt a pusztában. 2017 stratégiai jelentőségű esztendő. 500 éve kezdődött a reformáció, 50 éve indult a karizmatikus mozgalom és a messiási zsidó mozgalom, 50 éve, hogy Jeruzsálem izraeli uralom alatt van és még sok más jubileumot említhetnénk. Hisszük, hogy ez az év változást fog hozni Európa szellemi-spirituális légkörében. Ezért a változásért azonban imádkozni és böjtölni kell.

    Mielőtt az antióchiai közösség kiküldte Pált és Barnabást szolgálatra, böjtöltek (ApCs. 13,2-től). Imádkozunk, hogy az Úr ugyanígy ma is küldje az örömhír bátor tanúit európai aratásába - ez pedig függ a mi imáinktól (Mt 9,38)! 
    Imádkozunk, hogy eljöjjön Isten Országa és legyen meg az Ő akarata Európában (Lk 11,2).
    Imádkozunk az egységért Krisztus testében (Joh 17).

Arról álmodunk, hogy 10.000 férfi és nő fog március 1. és április 9. között böjtölni és imádkozni az európai ébredésért. Ez a zsidó pészah ünnep előtti 40 nap és a keresztény böjti idő a húsvét előtt. 40 nap Jézus-böjt egy Jézus-mozgalomért. Hogyan lehet konkrétan részt venni ebben? Úgy, hogy naponta imádkozzuk a prófétai kijelentést: „Europe shall be saved!“, „Európának meg kell menekülnie!“ és naponta legalább 5 percet imádkozunk ezért a szándékért. Ezen kívül úgy, hogy bekapcsolódunk egy tartós böjtbe. Ez lehet egyben 40 napos böjt, vagy akinek ez nem lehetséges, az a 40 napon belül egy- vagy többnapos böjtöket vállalhat.
Itt a böjt a szilárd táplálékról való lemondást jelenti. Néhányakat az Úr teljes víz-böjtre fog hívni (szellemileg egészen különleges tapasztalat), némelyeket víz- és léböjtre vagy hasonlóra.
Kérjük, tájékozódjon, kérdezze meg az orvosát vagy olvasson utána, hogy az Ön számára a böjtnek milyen formája veszélytelen egészségügyi szempontból. A legtöbb ember számára hosszabb ideig is lehetséges a csak vízen való böjt. A helyesen végzett böjt alapvetően egészséges.
Ha Ön már része egy böjt- vagy imaláncnak a böjti időben, akkor becsatlakozhat a
www.esbs.org címen!
Kérjük, regisztráljon ezen a weboldalon, hogy kapcsolatban maradhassunk és tudjuk, mikor értük el a 10.000 elhívottat.
Előre örülünk annak, amit Isten cselekedni fog!

Szeretettel Augsburgból
Dr. Johannes Hartl"

You have no rights to post comments