Csoda és Figyelmeztetés - ahogy Garabandalban tudják

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2015. január 22. csütörtök

Garabandal egy az észak spanyolországi hegyek közé ékelt kis egyszerű falu, amely ma is őrzi a négy 11-12 év körüli kislány - Conchita, Jacinta, Mari Cruz, és Mari Loli – előtt, 1961 és 1965 között történt mintegy 3000 nyilvános Szűzanya jelenés nyomait. Sok üzenet és prófécia adatott e lányokon keresztül az emberiségnek, köztük annak a három nagy eseménynek a kinyilatkoztatása is, amelyek ezekre az időkre vonatkoznak. Ezek időközben más látnokoknak is ki lettek jelentve, és más helyen történt Mária jelenések alkalmával is meg lettek erősítve: FIGYELMEZTETÉS, CSODA, BÜNTETÉS (vagy Tisztítás.)

A CSODA Garabandalban történik majd, röviddel a FIGYELMEZTETÉS után, hogy megerősítse a világot abban, hogy a FIGYELMEZTETÉST Isten küldte, és ne legyen kétség annak természetét illetően.
A következőkben álljon itt néhány kommentár, amit a legfontosabb látnok, Conchita Gonzales tett 16 éves korában:
• A Figyelmeztetés egy természetes jelenséghez kapcsolódik, amelynek neve megtalálható a szótárakban, és „A” betűvel kezdődik.
• A Figyelmeztetés közvetlenül Istentől ered, és ugyanabban az időben lesz látható az egész világon.
• Mintha bűneink feltárulnának, és láthatóvá válnának, amelyet megtapasztalnak mind hívők, mind hitetlenek, és függetlenül attól, milyen vallás hívei.
• Mintha bűneink letisztítása történne, hogy előkészítsen a Csodára.
• Ez is egyfajta összeomlás lesz,- amilyennek a halálunkat képzeljük- és mondhatjuk, hogy a halottak közé kívánkozunk a Figyelmeztetés megtapasztalása előtt.
• A Figyelmeztetés a világ lelkiismeretét állítja helyre, azokét is, aki nem ismerik Krisztust, és a nem keresztények is hinni fogják, hogy a Figyelmeztetés Istentől érkezett.
• A legfontosabb azonban, hogy azon a napon, a világon mindenki lát majd önmagában egy jelet; a kegyelem, vagy büntetés jelét. Tehát: Figyelmeztetés lesz.
• Akkor, abban a pillanatban egymagunk leszünk a világban lelkiismeretünkkel, Isten jelenlétében. Látni fogjuk bűneinket, és mindazt, mit azok okoztak.
Bár mindenki megtapasztalja ezt az eseményt, de mindenki másképpen, mert függ az egyes emberek személyes lelkiismeretétől, valamint maguk a bűnök is különböznek az egyes emberek esetében.
A Figyelmeztetés egy csillagászati eseményhez kapcsolódik, amikor két égitest összeütközik egymással, ami azonban fizikai károkat nem okoz. Mégis nagyon ijesztő lesz, mert pontosan abban a pillanatban látjuk majd saját lelkünket, és az általunk okozott károkat; úgy érezzük, mintha meghalnánk. De emiatt nem halunk meg, - legfeljebb az iszonyat következtében, amelyet a bensőnk megismerése okoz - hogy kik is vagyunk mi valójában.

A Figyelmeztetés és a Csoda célja az emberiség megtérésének elérése. Ha az emberek visszatérnek Istenhez, a Büntetés (Tisztítás), akár teljesen is elmaradha. Amennyiben nem, akkor annak mértékében lesz a büntetés is...

Hozzászólások   

#3 lausdeo 2015-01-23 07:01
Kedves Gyuri!
Egyetértek Veled. Csak annyit jegyeznék meg, hogy most már Joey Lomangino sokkal teljesebben és jobban lát mint bármelyikünk akik még ideát vagyunk.
#2 Nagy Gyuri 2015-01-22 20:38
Sziasztok!
Az egyház azt nyilatkozta, hogy addig nem nyilvánít hivatalos véleményt, amíg a megjövendölt események be nem következnek. Egyébként az egyházmegye püspökei annyit kijelentettek, hogy az ott elhangzott üzenetek semmiben nem mondanak ellent a katolikus hitnek, ezért nem eretnekség hinni a jelenések isteni eredetében. Annak ellenére, hogy Joey Lomangino tavaly nyári halálhíre kissé elbizonytalanít ott, továbbra is hiszek a jelenésekben, és ahogy a világ ( főleg a nyugati civilizáció) egyre jobban belemerül az istentelenség mocsarába, úgy gondolom a megjövendölt események már nem váratnak sokáig magukra.
+2 #1 lausdeo 2015-01-22 08:45
Ha valaki megnézi a helyszínen készült fénykép és videófelvételek et (https://www.youtube.com/watch?v=TKZ_rdZuu18) akkor laikusként is világosan láthatja, hogy természetfölött i jelenségekről van szó. A lányok akár hátrafelé is folyamatosan az égre tekintve gyorsan haladnak felfelé a köves hegyi úton, elesés nélkül, máskor hanyatt fekve a föld fölött lebegnek, egyikük nyelvén megjelenik a szentostya, stb. Ehhez képest az egyház a mai napig azt állítja, amit az egyházmegye valamennyi püspöke 1961 és 1970 között állított, hogy a szóbanforgó jelenéseknek, amelyek abban az időben mentek végbe, természetfölött i jellege nem állapítható meg (http://www.hagiosz.net/?q=garabandal). Visszatekintve az egyházunk XX. századi történetére szerintem ez nem Csoda, de figyelmeztetésn ek eléggé nagy Figyelmeztetés!

You have no rights to post comments