45 percig volt halott, aztán elmesélte az élményeit

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2014. december 15. hétfő

Az ohioi kórház dolgozóit sokkolta az az eset, amikor egy betegegük közel egy óra elteltével visszatért a túlvilágról. Brian Miller( 41), akit szívrohammal vittek kórházba, csodálatos dolgot élt át a túlvilágon, amit felébredése után el is mesélt mindenkinek.

Azt állítja látta a halál utáni pillanatokat, és szeretné, ha ezek után senki sem gondolná, hogy a halál után élet rossz lehet, mert ő eltöltött ott egy kis időt. Munka közben, egy konténer felnyitásakor Brian erős mellkasi fájdalmat érzett, azonnal felismerte, hogy valami nem stimmel. Telefont ragadott és tárcsázta a 911-et: ” Kamion vezető vagyok és azt hiszem valami nagyon nincs rendben!”- mondta a mentősöknek.
A mentők kiérkezésekor kiderült, hogy a fő verőere gátolta a vér áramlását a szívéhez, ez okozta a szívrohamot. Gyorsan a helyi kórházba szállították, ahol az orvosok megkezdték az újraélesztését. Sikerült visszahozni Briant azt életbe, de alig 2 perc leforgása alatt szíve ismét feladta a harcot, és újabb halál lépett fel. Ekkor percekig próbálkoztak a megmentésével, de pár perc után bejelentették, hogy halott.
Ekkor jutott el Brian a mennyei világba. “Az egyetlen dolog, amire emlékszem, hogy elkezdtem látni a nagy sötétségben a fényt, aminek a hátterében gyönyörű virágok voltak. A nemrég elhunyt édesanyám közeledett felém, ami a legszebb dolog volt az egészben. Arca kisimult volt, vidám, szinte sugárzott róla valami szavakba önthetetlen dolog. Megragadta a karomat és azt mondta nekem, hogy még nincs itt az ideje annak, hogy vele maradjak, vissza kell mennem. Elengedett, én csak álltam szótlanul, majd ő eltűnt a fehérségben, én pedig már a kórházi ágyon tértem magamhoz egy sötét szobában.”
Amikor az orvosok meglátták, hogy két lábon sétál a kórház folyosóin, csaknem rosszul lettek. Érthetetlen volt ugyanis, hogy közel egy óra elteltével hogy térhet magához egy halott ember.
“Nagyon örülök, hogy visszatérhettem az élők közé, és annak is nagyon örülök, amit a túlvilágon tapasztaltam. Ezek után biztos hinni fogok a túlvilági életben.”
(levélben kaptam)

You have no rights to post comments