Prófécia Magyarország számára

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2014. november 01. szombat

Elke Mölle kapta 2014 szeptemberében, és felolvasta az Imádság Háza Konferencián, Máriabesnyőn 2014. október 25-én:

Harcosok nemzete vagytok, úgy, ahogy Dávid hősei. A közbenjárás a ti legerősebb fegyveretek és hivatásotok. Az Úr útját fogjátok készíteni, hogy vissza tudja nyerni Európát Isten országa számára. A ti közbenjárásotokkal hozzá fogtok járulni, hogy a spirituális légtér ellenőrzés alá vonódjék, és így az Úr földi csapatai bevehessék Európát. Isten Országának spirituális vezetői, a prédikátorok és a tanítók ismét tisztán fognak látni a Szentlélekben. Többé már nem fogja őket félrevezetni semmi, hanem egyedül a Királyra figyelnek majd a ti imáitok hatására.

Látlak titeket a Lélekben. Sok nehéz fegyverrel vagytok felszerelve, veszélyesek vagytok az ellenségre. Bátrak vagytok, merészek, és soha nem adjátok fel. Nem fogtok meghátrálni, le fogjátok hozni Isten Országát a földre, megjelenítitek Isten Országát. Harcos menyasszonyok lesztek, akik egészen bele vannak szerelmesedve a Királyba. És Ő felétek nyújtja a jogarát, és megadja, amiért imádkoztok, mert megérintettétek a szívét. Magyarország, Te az Úr kedvese vagy, szemed egyetlen pillantásával elraboltad a szívét. Szép vagy, Magyarország, drága vagy, és nagyon szeret Téged az Úr!

Hozzászólások   

#2 Simsik János 2014-11-05 13:48
Ez nagyon szép!
Csak nem annak a magyarnak szól aki a banki hitel alatt megnyomorodik és a bánat és a félelem attól, hogy meddig tudja fizetni még a hitelt. A munkahelyen nem tud ember maradni mert ha egyszer is ki áll az igazáért, meghazuttolják, vádolják stb. Főleg amikor megtudják, hogy nem értesz sokmmindennel egyet a hited miatt. Ahol a káromkodók és parázna beszédűek a jó emberek. Hát ez van!
-2 #1 Keresztelő 2014-11-01 19:59
Jaj de aranyos !

You have no rights to post comments