A világvége elmaradt - pedig jó üzlet volt!

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2011. május 22. vasárnap

Május 21-re egy amerikai rádió világvégét ígért - bibliai garanciával. A Világvége elmaradt - de az üzlet az nem... az alábbi írást egy marketing-tanácsadó blogjáról vettük át (képekkel).

"A tegnapra ígért világvége elmaradt. A csalódott emberek a beszólogatós rap műfajában írt zenével tiltakoznak. Kérdés, hogy perelik-e a hívők az élő közvetítést bibliai garanciával vállaló Family Radio tulajdonosi körét nemteljesítés miatt?(A képen a háttérben: Hell. Yes.)

A rádió honlapja minden esetre "elszállt". Mióta a végítélet pontos időpontjáig hátralévő perceket számláló óra kijelzője a nullára állt, a honlap nem elérhető."

Mit is állított a rádió?

"Öt nap múlva pedig megkezdődik a Világ Vége. A közbeeső időben történik a Föld nevű bolygó evakuálása. A jók a Mennybe távoznak, a rosszak pedig a Pokolba.


Sőt bibliai garancia is van rá.
Tekintettel arra, hogy a híradások szerint a Mennyországban felállított ideiglenes szállás mindösszesen hárommillió embert képes befogadni, a maradék hatmilliárd-kilencszázkilencvenhétmillió ember semmi jóra ne számítson.
A világ egészen pontosan 2011. október 21-én fejeződik be, a fentebb linkelt forrás szerint legalábbis. Ma pedig kezdetét veszi az Utolsó Ítélet.
A hiteles információk egy Harold Camping nevű, 89 éves kaliforniai nyugdíjastól származnak. Ő a tulajdonosa a fentebbi képen hirdetett Family Radio nevű műsorszóró vállalkozásnak, amely a nagyszabású esemény közvetítéséhez kapcsolódó jogokat fenntartja magának. (A lekötött hirdetések ára valószínűleg az egekben van....)


Az evakuálás megkönnyítése érdekében számtalan kényelmi szolgáltatást ajánlanak az élelmes vállalkozók:

- Az elragadtatásban részesülők által hátrahagyott háziállatok gondozása. Egy állatért 135 dollár, minden további állat gondozásáért 20 USD fizetendő.

- Az utolsó üzenet felvétele és kézbesítése a hátramaradottak számára 4.99 - 799.99 USD közötti díj ellenében

- Családi óvóhelyek, atombunkerek kivitelezése a világ vége alatti nukleáris katasztrófák mellékhatásainak a kivédéséhez.

- Világvége-partik szervezése és teljes körű lebonyolítása az ország egész területén..."

(maria.blog.hu)

You have no rights to post comments