Egy háború őrülete - hirek + ima

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2022. november 22. kedd

Putyin sámánoknál és asztrológusoknál keresi a reményt, közben az orosz hadsereg tiltott fegyvereket vet be és szeméttelepen égeti a halottait... a háború szörnyűségei - hírek + ima:

- Vlagyimir Putyin orosz elnök egyre inkább sámánokra, médiumokra és asztrológusokra támaszkodik. Ez jelzi racionális politikájának ingatagságát – „az orosz cároknak nem bocsátják meg az elvesztett háborúkat”.
A vég előjelei szétszaggatják a pszichét, ezért reményre van szüksége. Mivel a hadsereg nem adhat ilyen reményt, azt a sámánok, asztrológusok és okkultisták között kell keresni. Ez volt a helyzet Adolf Hitler és Vlagyimir Putyin esetében is – mondta Aresztovics. Hangsúlyozta, hogy az asztrológusok és mágusok növekvő befolyása Putyin biztonságára belső feszültséget jelent Oroszországban.

- Herszon megszállása idején az oroszok a halott katonák holttesteit egy helyi szeméttelepre vitték, majd elégették. A The Guardian szerint a helyi lakosok elmondták, hogy többször látták, amint oroszok fekete zsákokat hoztak a szeméttelepre, amelyeket aztán a szemét közé dobtak vagy elégettek, ilyenkor égett hús szaga terjengett a levegőben. A lap szerint az oroszok a szeméttelep bejáratánál ellenőrző pontot állítottak fel, és a helyi lakosok nem léphettek be a területre. "    Olyan szaga volt, mint az égett hajnak, és tudod, mint a fogorvosnál, amikor megfúrják a fogat, mielőtt tömést tesznek bele. A füst pedig olyan sűrű volt, hogy a szomszédos épületet nem lehetett látni" – mondta egy helyi lakos. Az ott élők úgy vélik, hogy a megszállók holttesteit is oda vitték, miután a nyár folyamán csapásokat mértek az állásaikra és súlyos harcokat vívtak. A szeméttelepen, ahol az oroszok holttesteit elégették, az újságírók a megszálló erők sisakjait és katonai egyenruháit találták.

- Az orosz hadsereg az ENSZ által tiltott fegyverekkel igyekszik megtörni az ukrán ellentámadást. Szergej Szurovikin tábornokra egyre nagyobb nyomás nehezedik az orosz közvélemény részéről, hogy mutasson fel orosz katonai sikereket még a tél beállta előtt. Az elmúlt napokban az összecsapások intenzitásának növekedéséről számoltak be a térségben. Az orosz hadsereg több olyan fegyverzetet is bevet az összecsapások során, amik háborús alkalmazását különböző ENSZ-egyezmények tiltják. A The Telegraph által nyilvánosságra hozott felvételen látható, amint Oroszország ismételten termites gyújtólövedékkel támadja a harctéren fekvő Bahmut városát. Az égő termit képes az acél és dúralumínium lemezeket átégetni, valamint a fémtárgyakat megolvasztani. A termitkeverékek a levegő oxigénje nélkül is égnek, mivel összetételükben igen sok fém oxid van. Az orosz támadások éjszaka se szűnnek meg, s foszfor-bombát is bevet az orosz fél az összecsapásban. A fehérfoszfor levegőn meggyullad és nagy mennyiségű sűrű, maró fehér füst képződésével ég. A Human Rights Watch szerint a fehérfoszfor csontig éget, a bőrön keresztül beszivároghat a véráramba, károsítja a vesét, a májat és a szívet, így többszörös szervi elégtelenséget okoz. Már a belélegzése is halálos lehet. Számos nemzetközi egyezmény létezik az ilyen gyújtólövedékek civil lakosság elleni alkalmazásának a tilalmára.

Ments meg Uram minket, mert nélküled elveszünk mindannyian! Segítsd meg mindazokat, akik ellenállnak a gonoszság erejének és hozd el az áldott békét a világnak! Ámen. Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...

You have no rights to post comments