A háború pusztulásba sodor mindent - hírek + ima

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2022. november 21. hétfő

Földel egyenlővé tett Mariupol, az országból hétmillió ukrán elmenekült, ötmillió a munkáját veszítette el - a háború valósága + ima:

- Ötmillió ukrán veszítette el a munkáját a háború miatt - 5 millió ember vesztette el a munkáját Ukrajnában az orosz invázió miatt – közölte az ukrán gazdasági miniszterhelyettes.
A Kyiv Independent szerint Tetyana Berezsna elmondta, hogy azokban a megyékben, ahol most harcok dúlnak egykor 10 millió embernek volt munkája. Szerinte a háború, amely elől hétmillió ember menekült el az országból, drasztikusan növelte munkanélküliséget az országban. A háború tönkreteszi az ukrán munkaerőpiacot – nyilatkozta a lapnak. (Al Jazeera)

Mariupol - Vagyim Bojcsenko nem dédelget olyan illúziókat, hogy az oroszok majd önként elhagyják a várost. Ezzel együtt Mariupol polgármestere biztos abban, hogy az ukrán hadsereg előbb-utóbb kiűzi a megszállókat az Azov-tenger partjáról. A polgármester szerint az orosz csapatok két hónap alatt több kárt okoztak Mariupolban, mint a németek két évnyi megszállás alatt a második világháborúban.
A város teljes infrastruktúrájának 90 százaléka szenvedett különböző súlyosságú károkat. A 15 kórházból 11 megsemmisült, a 63 iskolából 39-et, 79 óvodából 25-öt pusztítottak el – mondta Bojcsenko. A háború első hónapjaiban az oroszok porig rombolták a stratégiai fontosságú kikötő várost. Az ostrom során legalább 20 ezer ember vesztette életét. (BBC)

Drága Istenünk, ha nem cselekszel, mi lesz velünk?! Mindaz, amit nemzedékek felépítettek, napok alatt semmivé válik. Ne engedd, hogy így történjen! Kérünk, hatalmas erőddel állítsd meg a háborúkat! Szabadíts meg minket a gyűlölködő, háborúkat szító, gyilkos antikrisztusi emberektől! Kérünk vess véget ennek a szörnyűségnek, add meg a megtérés és megújulás, a megbékélés és újjáépülés idejét mindannyiunknak! Emeld fel a néped az élet minden területén a Te áldott békéddel együtt! Ámen. Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...

You have no rights to post comments