Pio atya segít az ördögök elleni harcban

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2022. július 25. hétfő

"Nem tehetem meg, ne utaljak néhány személyes jellegű dologra. Amióta ördögűző vagyok, mindig Pio atya segítségéhez folyamodom, aki egész életén át olyan sokat viaskodott az ördöggel és mindig győzött. S azt kell mondanom, Pio atya mindig komolyan segít.

A magam részéről soha többé nem láttam, álmomban sem; nem éreztem az illatát, jelenlétének nem volt semmi érzékelhető jele. De sok alkalommal az ördög, a megszállott személyen keresztül, látja Pio atyát és azt kiabálja: „Azt a barátot ne! Azt a barátot nem akarom! Küldjétek el azi a barátot!”

Jó néhány esetem volt már, amikor az érintett személyek soha nem gondoltak Pio atyára, de igénybe vették ördögűzői szolgálataimat; és aztán vagy álmukban, vagy az illatot érezve, tudatosult bennük, hogy Pio atya segít nekik saját kezdeményezéséből, mert ők soha nem fordultak hozzá.

A szentek élőként keltenek rémületet; halottként senkinek nem okoznak bosszúságot, még ha valójában más is a helyzet: életük mindig követendő példa és komoly figyelmeztetés azok számára, akik nem tartják meg az Úr törvényeit. Pio atyát századunk legnagyobb szentjének tartom."

(Don Gabriele Amorth)

You have no rights to post comments