Tanúságtétel a kaposfüredi lelki napról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2018. március 21. szerda

Először volt nálunk Kaposfüreden gyógyító lelki nap a Szeretet Földje Szolgálat vezetésével, ezért nagy volt a várakozásunk. Az alkalom felülmúlta a várakozásunkat, mert mindenkinek az volt a véleménye, hogy "nagyon jó volt"!

Elsősorban azt mondanám, hogy Istenélmény volt, találkozás a Szentlélekkel, és közösségi élmény is, mert sokan voltunk, és jó volt együtt énekelni, imádkozni....
A végén Gyula megkérdezte, hogy hányan tapasztaltak gyógyulást, vagy hogy az Úr nekik szólt személyesen. Azonnal több, mint huszan jelentkeztünk.
Azóta többen mondták, akikkel találkoztam, hogy elmúlt a térd-, vagy a lábfájásuk.
Elsőpéntekenként mindig van nálunk közbenjáró ima, de csak páran szoktak imát kérni. Most pedig örömmel láttam, hogy milyen sokan sorba álltak, és nagy hatással volt rájuk az ima. Még többen is kértek volna, csak már nem volt több idő a mise előtt.
Az is jó volt, hogy a betegek szentségét is felvehették, akik fel voltak rá készülve. Sokan voltak, mert sajnos sok a beteg ember...
Nem tudom, hányan, és milyen bajokból gyógyultak, majd biztos később megtudom, ha elmondják, de az biztos, hogy lelkileg nagyon sokat kaptunk, ami segíti a további életünket, és a közösségünket is!
Remélem, hogy sor kerül majd máskor is ilyen lelki napra templomunkban!
Isten áldja, és segítse tovább ezt a szép szolgálatot!

Szeretettel: M.Erzsébet Kaposfüred, Szent Őrangyalok templom

You have no rights to post comments