"Szent István országáért" lelki napon vettem részt

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2015. március 03. kedd

A Szeretet Földje Szolgálat szervezésében február 21-én, Kunszentmártonban egy lelki napon vettem részt, amelynek témái Magyarország hivatásával kapcsolatosak voltak. Egész nemzetünkért felajánlott gyógyító misén is részt vettünk, ami nagy hatással volt ránk.

A bevezető imák után az első előadást - Isten válasza nemzetünk problémáira - és a családfagyógyító szentmiséhez kapcsolódó tanítást Sipos Gyula tartotta. A szentmise és az ebédszünet után Horváth-Varga Lóránt segített minket önvizsgálatot tartani, szembenézni bűneinkkel. Végül megint Gyula beszélt a Magyar Jelenségről, majd imaórával zártuk a lelki napot.
Az első előadás egy prófétai látást mutatott be nekünk hazánkról, majd teljesen világossá tette, hogy miért van szükség családfagyógyító szentmisére. A családok múltjában jelenlévő különböző bűnök generációkon keresztül hatnak és forrásai lehetnek a mi életünkben tapasztalható bajoknak. Nem lehet figyelmen kívül hagyni a a világban történő rossz dolgokat sem. Ezek hatásai rárakódnak a már meglévő bajokra. Egyedül csak Istentől remélhetünk segítséget. Csak Ő tudja ezeket a bűnöket, rossz hatásokat orvosolni, és a családok életében a tisztulást, gyógyulást, fordulatot megteremteni.
 Az előadás nagyon jól elősegítette és előkészítette a szentmisét. Egész idő alatt érezni lehetett Isten szeretetének, irgalmának jelenlétét és működését. A jelenlévők átélték az őszinte bűnbánatot Isten nagylelkű megbocsátásának örömét, a teljes felszabadulást. Többen sírtak és erőteljes belső gyógyulást, tisztulást tapasztaltak.
A szünet után a következő előadásban Lóránt az önvizsgálatról szólt. Arról beszélt az előadó, hogy mennyire fontos szembenézni magunkkal, fontos a helyes önképünk. Fontos megismernünk, hogy Isten milyennek teremtett bennünket. Ha nem jutunk el a helyes önismeretre, nem tudjuk betölteni azt a küldetést, amit Isten ránk bízott. Tehát azzá kell válnunk, akik vagyunk. Ennek gyakorlati megvalósításához segítséget nyújt a napi lelkiismeretvizsgálat és az, ha csendben leülünk Isten elé, hogy megmutassa nekünk, amit tudnunk kell magunkról, mert Ő ismer minket igazán.
 A harmadik előadásban Sipos Gyula arról beszélt, hogy Magyarországnak Európában küldetése van. Egy történelmi áttekintésben bemutatta, hogy mi magyarok nem véletlenül vagyunk a Kárpát-medencében, milyen jelentős szerepünk volt a múltban és a mai időkben is. De a sok bűn, a széthúzás, a belső és külső nyomás miatt, ami ránk nehezedik, imádkoznia kell az egész országnak azért, hogy valóban megtörténjen Isten akarata, hogy megvalósuljon a Szeretet Földje.
D. Nani

Hozzászólások   

#2 szerk 2015-03-04 15:28
Kedves Margó!
Ha erről tudnál egy külön tanúságtételt megírni és elküldeni e-mailban, akkor örömmel feltenném a tanúságtételek közé!
Köszi! :-)
Puszi!
Gyula
+1 #1 F. Margó 2015-03-04 12:38
Nekünk is különleges élmény volt. Semmihez sem hasonlítható az, amikor a Szentlelket érzi az ember magában és Ő mindent betölt körülöttünk.Cso dálatos érezni az Ő szeretetét! A fiamnak még egy különleges élménye volt. Néhány másodpercre még becsukott szemmel is látott, s nagy nagy nyugalom töltötte be. Bennem pedig béke... Mindemellett azt éreztük, hogy elfogadnak bennünket, segítenek, megáldanak, pedig idegenként érkeztünk.  Köszönjük! Az előadások pedig érdekesek voltak nagy nagy igazságtartalom mal. Jó volt ott lenni! F. Margó

You have no rights to post comments