Gyógyulás gyógyító misén

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2014. május 16. péntek

Már hetekkel előbb olvastam a hirdetést hogy május 4-én délután lesz újra gyógyító szentmise Törökbálinton, de valahogy épp aznap nem jutott eszembe, így a reggeli szentmisére mentem családommal és édesanyámmal együtt. A mise végén hirdették hogy délután háromnegyed öt-től szentségimádás majd gyógyító mise lesz - édesanyámmal összenéztünk és mindketten bólintottunk egyet. Mise végén eldöntöttük hogy este újra eljövünk a gyógyító szentmisére.

 Akkor már két hete a bal térdem sokszor okozott fájdalmat lépcsőzésnél, letérdelésnél is. Volt mikor útközben meg kellett állnom és lábkörzést végeztem és csak utána tudtam tovább menni. A szentmisén – amikor az áldozás utáni csendben elhangzik - két ismeret szava is volt, amit úgy éreztem nekem szól és válasz volt kéréseimre, problémáimra. A térdemre vonatkozóan nem kaptam ismeret szavát, nem is éreztem forróságot vagy bármi gyógyulásra utaló jelet. Mise után rövid szentségimádás volt, akkor éreztem lelkemben az Úr örömét és békéjét.
Amikor kijöttem a templomból egy bizonyosság érzés volt bennem, hogy az Úr gyógyított. Hálát adtam érte, habár még nem is tudtam pontosan mi történt. Nem sokkal később észleltem hogy bátran lépkedhetek, mert a térdfájásom nem jelentkezik. Hiába figyeltem, vártam, hogy mikor kezd fájni, azóta sem fájt többé sem lépcsőzésnél sem járás közben sem guggoláskor.

Dicsőség az Úrnak mindazért, amit értem tett, most és mindörökké.

P.  Ildikó

You have no rights to post comments