Isten gyengédsége - gyógyulás-történet

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2011. május 10. kedd

Isten a nagy dolgokra és a kis dolgokra ugyanúgy figyel. Sokszor a kis ügyeinkkel nem is megyünk Isten elé, "nem akarjuk zavarni ezzel az Urat". Krisztina története azt bizonyítja, hogy amit nem is merünk, akarunk Isen elé vinni, Ő azt is ismeri és a mi érdekünkben szívesen cselekszik...

"Másfél év óta fájt a jobb vállam. Mióta az albérletbe költöztünk. Azt gondoltam, hogy csak amiatt fáj, hogy kényelmetlen az ágy, meg talán azért, mert sokat ülök a számítógépnél és sokat használom a jobb karom, meg a jobb vállamon viszem a táskám, és különben is elég feszesek a nyaki és vállizmaim, mert a megélt feszültségeim ott "gyűlnek fel".
Nem volt ez erős fájdalom, épp csak mindig jelen  volt. Mivel szinte soha semmi bajom sincs (Isten nagyszerű egészséggel ajándékozott meg), elfogadtam ezt a kis mindennapi kellemetlenséget, mondván ez a legkevesebb, hogy ennyi fizikai problémám nekem is legyen, hiszen sokan mások annyi komoly betegségtől szenvednek. Szóval nem kerestem a szabadulást tőle.
A budaörsi gyógyító alkalmon, amikor Damian említette a vállakat, hogy azokért is imádkozzunk, átfutott a gondolat rajtam, hogy esetleg rendbejön a vállam, de igazából nem foglalkoztam vele, sőt, ha jól emlékszem valamelyik közel álló betegre tettem a kezem másokkal együtt, hogy közbenjárjunk a gyógyulásáért.
Később, még az ottlétem alatt volt egy olyan gondolatom, hogy "lehet, hogy rendbejött a vállam"?  Mivel ez a fájdalom nem volt nagyon erős és karakteres, magam sem tudtam eldönteni. És az elmúlásában még napokig nem voltam biztos, aztán meg végképp elfelejtkeztem róla. Ma mégis belém hasított a felismerés: "Hiszen nekem már régóta nem fáj a vállam. Valójában azóta!" Így most már le merem írni: bár nem kértem, mégis ajándékot kaptam Istentől. Ennek a kis mindennapi kellemetlenségnek az elvételét. Legyen Neki hála drága gyengédségéért..!!! Köszönöm!"

(Stefler Krisztina)

You have no rights to post comments