Még egy beszámoló a kunszentmártoni lelkigyakorlatról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2014. március 27. csütörtök

"Kedves Szeretet Földje Szolgálat szolgálattevő testvérei!

Hálásan köszönöm e pár napos feltöltődési alkalmat, melyet a kunszentmártoni lelkigyakorlatos házban volt lehetőségem megtapasztalni.

Jól felépített programokból állt: szentmise, tanítás, dicsőítés, közbenjáró ima, gyónási lehetőség, tanúságtétel, nyílt nap, melyen a családfa-gyógyító szentmise után másoknak is lehetőségük nyílt a közbenjáró szolgálatra, hiszen gyakoroltuk egymás közt 3 fős kiscsoportokban.

Ez  a kiscsoportos „felállás”, nem előre összeválogatott személyekből állt, hanem azonos napon születettek kerültek egy csoportba. Az ima után nagyon jó megtapasztalásom volt a belső béke mely eltöltött. Növekedhetett a hitünk, hogy Isten jelen van közöttünk, hallgat a kérő imánkra.

A nyílt szombat délutáni programra megtelt a Rendház kápolnája a gyógyulásuk reményében bizalommal érkező testvérekkel. Még Ózdról is érkezett egy házaspár. Gyula hitt az Ige erejében, így  vezette e gyógyító alkalmat, melyen  történtek is gyógyulások.

 A közös étkezésekkor szívesen fogyasztottuk a finom ételeket. Fábián atya is jó hangulatot teremtett, Andi pedig mindig kész volt a szolgálatra.

Azt gondolom, nem csak én, hanem mások is  békével a szívükben tértek vissza otthonaikba és vággyal, hogy legközelebbi is szívesen részt vesznek ilyen alkalmon.

Fogadjátok szeretettel ezt a kis visszaemlékezést.

Az Úr áldja meg további közös szolgálataitokat!

Szeretettel:  Anna nővér"

You have no rights to post comments