Tanúságtételek gyógyulásokról - az Országos Katolikus Karizmatikus Találkozóról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2012. november 14. szerda

2012. szeptemberében Szegeden volt a Találkozó, ahol Damian Stayne volt a főelőadó és ő vezette a gyógyító összejövetelt is. Most néhány tanúságtétel gyógyulásokról:

 

Saját esetemet kicsinek látom más gyógyulásokhoz képest viszont tudom, hogy nincs gyógyulás Isten nélkül, Isten jelenlétét pedig nem lehet kicsinek nevezni. Szóval pár nappal a találkozó előtt, mivel kemény fizikai munkát, végeztem (ipari alpinizmus) a gerinc alsó részen fájdalmaim voltak, melyeket meg az úton is tapasztaltam. Ima kérésnél viaskodtam, hogy kérjem, vagy ne kérjem Isten e csekélységre. hála Istenek, hogy kértem mert Ő alig várta hogy cselekedjen. Nem éreztem semmi különöset ima közben, de mindjárt utána mozgatván a csípőm, észrevettem, hogy már nem fáj. Örömmel beszélek másoknak erről, mert nagy a mi Urunk. dicsőség Neki, U.L.

 

Én még most voltam először Karizmatikus Találkozón és csodálatos napom volt. Ha  nem éreztem volna a szemem jobbulását, akkor is csodálatos volt. A gyógyulásom rövid leírása a következő: Az Öcsém a szememre tette a kezét az ima alatt, úgy imádkoztunk, amikor az ima végére értünk és kilehetett nyitni a szemünket, a színpad felé néztem /persze szemüveg nélkül/ élesen láttam az ott lévőket. Ehhez hozzá kell fűznöm, hogy + 1-es szemüvegem van és már elég homályosan láttam, vagyis nem láttam tisztán messzebbre. Már szemüveget kellett volna cserélni. Ez fantasztikus volt, hogy becsukott szem után, élesen látok szemüveg nélkül. Azelőtt, ha becsuktam a szemem és kinyitottam, homályosan láttam, most pedig élesen. Azt nem mondom, hogy nem kell szemüveg, de sokkal jobban látok. Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy ilyen csodás élményben lehetett részem. S.J.

 

Nagy öröm volt a számomra, hogy részt vehettem a szegedi országos találkozón és nem kevésbé annak, hogy rövid tanúságtételemet megoszthatom veletek. Számomra a legnagyobb élményt a belső gyógyulás hozta meg, hosszú ideje tartó függőségemből szabadultam.

Istennek hála, már a találkozó ideje alatt is tapasztaltam gyógyulást. Hozzávetőleg 7 éve hátgerinc problémákkal küszködöm, amelyek korlátoztak mozgásomban. Ellentmondó orvosi vélemények alapján ankylosis spondylitist diagnosztizáltak. Azt tapasztaltam, hogy ébredés, pihenés után a fájdalom fokozottabb volt és mozgásomban korlátozott voltam (lehajlás). Lehetőség szerint évente gyógykezelésen vettem részt, amely a tünetet, fájdalmat, valamelyest enyhítette, de teljes mértékben nem szüntette meg. 

Dicsőség legyen érte Istennek, a gyógyító alkalmat követően fájdalmam nagymértékben enyhült, néha teljesen megszűnt. Az eddig tapasztalt hát-, váll- merevség sokat enyhült és a lehajlás sem jelent már olyan nagy gondot. B. Gy.

 

Örülök, hogy ott lehettem ezen a találkozón. Sokat köszönhetek ennek az alkalomnak. Már 13 éve vagyok beteg és ennek a betegségnek a neve: depresszió. Nálam elég súlyos tünetekkel járt. Ennek a betegségnek sok a mellékhatása és a szemem is elkezdett romlani. Már 3 éve hordok szemüveget, mert messzire homályosabban láttam. Gyakorlatilag a számítógépezéshez, az olvasáshoz  is kellett. Most szemüveg nélkül írom ezt a levelet.  és tisztán látok, már az olvasáshoz sem kell. Látom az apróbb szövegeket is a Biblia olvasásánál is. Nem múlik el nap, hogy ezt meg ne köszönném Istennek. Most végre napszemüveget is hordhatok. Még nem jutottam el szemészhez, de készülök. A családomban csak anyukámnak mondtam el, hogy jobban látok. A többiek nem hisznek Istenben és mesének tartják a Bibliát is. Imádkozom értük sokat és úgy érzem ennyi a maximum amit megtehetek értük. Tudom, hogy Jézus most is gyógyít és tökéletesen fogok látni. A találkozón kiderült, hogy a hallásom sem volt tökéletes. Örülök, hogy élesebb a hallásom is.R.H.

You have no rights to post comments