Beszámolós és tanúságtétel a bajai lelki napról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2024. május 31. péntek

"Hála és köszönet, ami legelőször eszembe jut a bajai Ciszterci Házban átélt élményekről!
A Pünkösdi lelki nap, magában foglalta a dicsőítést, Sipos Gyula tanításait, az egymásért mondott imákat, szentségimádást és a szentmisét. Mindez nagyon közvetlen, jó hangulatú, remek kis csapattal és igényes környezetben. Ez mind hozzájárult ahhoz, hogy a *Tűz* a Szentlélek ereje és szeretete beköltözzön a szívünkbe.

Reggel 9 órakor kezdődött a napunk egy csodálatos dicsőítéssel, amellyel már ráhangolódott a lelkünk a továbbiak befogadására.
Személyesen a saját élményemet szeretném most megosztani veletek.
A dicsőítés az öröm-éneklés miért is olyan jelentős az életemben? Akkor érzem legerősebben a hálát és a szeretetet a lelkemben. Eszembe nem jut a tegnapi sérelem, a harag, a bajok, a napi feladatok, gondok, az elégedetlenség és minden más, ami távol tart az Istentől. Csak a hála, szeretet, boldogság tölt el, és semmi más nem kap helyet bennem. Csodálatos érzés!
A szentségimádás is nagyon bensőséges az Oltáriszentségben jelenlévő Jézus, a dicsőítő dalok és az egyéni imák által. A szentmise pedig a nap koronája volt!
Sipos Gyula tanításai nagyon közvetlen hangvételűek voltak. Saját életéből vett példákkal, kedves történetekkel is segített bennünket abban, hogy jobban megismerjük Jézust és az Ő Szent Lelkét!
S abban, hogy a helyes úton járjunk, figyeljünk az úton lévő *jelzőtáblákra*, vagyis törekedjünk mindig jobbá és elfogadóbbá válni. Az egész nap nagyon jó egyensúlyban volt az által, hogy a sok és változatos program megfelelő időkorlátai jól illeszkedtek egymáshoz.
Köszönöm szépen ezt az örömteli napot Istennek és azoknak, akik az Ő eszközeiként segítségemre voltak abban, hogy pünkösdi tűz újra lángoljon a szívemben. Áldott nap volt!
Imádságos szívvel: Anna"

You have no rights to post comments