Beszámoló lelki napról és tanúságtétel gyógyulásról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2024. április 09. kedd

"Kedves Testvérek!
Lelki nap volt Babosdöbrétén április 6-án szombaton.

10 órától gyermekek imádkozták az örvendetes rózsafüzért nagyon ügyesen, a tizedek után énekkel. Majd az Irgalmasság rózsafüzér litániával.
Ezután Sipos Gyula előadása következett, Jézus csodálatos személyiségéről.
Elmondta többek között, hogy Jézus törekedett arra, hogy ne különböztesse meg magát, ne úgy nézzenek rá, mint akitől távolságot kell tartani, mintha valami méltóság lenne. Jézus együtt örült az örülőkkel, együtt sírt a sírókkal. Jézus akarja, hogy menjünk oda Hozzá problémáinkkal, kéréseinkkel, Ő tud rá választ…
Hosszasan lehetne sorolni azt a sok-sok buzdítást, amit tőle hallottunk. Töltekezhetünk belőle bőségesen. Ezt követte a szentmise, amit Szalai Attila plébános atya mutatott be. Utána a meghirdetett agapéval ellentétben rögtön a gyógyító imák következtek, amit Gyula mondott szinte minden testrészünket beleértve. A lelki nap agapéval zárult, ahol alkalom nyílt kötetlen beszélgetésre, ismerkedésre. Egy biztos, hogy nagy sikere volt a lelki napnak, mert azóta is csak pozitív visszajelzések jönnek.
Itt szeretném megosztani édesanyám gyógyulását, aki kb. 3 hete mindennapos lábdagadással küzdött, ami semmit nem javult. A lelki napról éppen hogy hazaértünk, akkor vette észre, hogy egyáltalán nem dagadtak a lábai. Annyira örült,én meg vele örültem. Ez az állapot azóta tart, és mély megkönnyebbülés van rajt.
Köszönetet szeretnék mondani evvel a kis versel is.

„Köszönjük neked Gyula, hogy magad nem kímélve,
eljöttél az ország másik szegletébe.
Maradj mindig ilyen fürge,
te értél elsőnek ide.
Isten tartsa meg jó szokásod,
hogy a meghívást elfogadod.
Még sokszor legyél itt nálunk,
mindig visszavárunk.”    ISTENNEK LEGYEN HÁLA!    

Lné.Baki Melinda  a Dombos Zalából."

You have no rights to post comments