Jézus Krisztus a megmentő - beszámoló a lelki napról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2024. január 28. vasárnap

Törökbálinton a Szeretetláng kápolnában lelki napon vettem részt szombaton (jan. 27-én). A lelki nap témája nagyon aktuális volt, mert azt tapasztalom, hogy ebben a zűrös feszültségekkel teli világunkban igencsak elveszettnek érzik magukat az emberek.

Sipos Gyula az előadásában arról beszélt, hogy ez a bűnökkel, bálványokkal, szorongással teli világ nem tud választ adni életre és halálra. Isten megengedi, hogy megtapasztaljuk az Isten nélküli világot, hogy keressük Őt, találjunk nála reményt, gyógyulást, megnyugvást, bölcsességet. Jézus tud válasz adni mindarra amit a világ nem tud megadni. Ha keresztény vagyok tudom, hogy örök életem van és az Istentől szeretve vagyok, át tudom adni Jézus kezébe a nehézségeimet meg tudok nyugodni ebben a vészterhes időben. Isten kimunkálja a szívünkben ami nehézséget okoz. Jézus választ ad a társadalmi problémákra amiben mi nem tudunk eligazodni. Egyre többen élik meg hogy a pszichés és fizikai betegségek korlátozzák az életüket. (Az előadás felvétele megnézhető a honlapunkon a videók között: https://szeretetfoldje.hu/index.php/videok/20205-jezus-a-megmento )
Ezen az alkalmon is lehetőség volt Jézust mint gyógyítót megtapasztalni. Sokan jöttek össze az ország távoli területeiről is abban a reményben, hogy megszabadulnak megkötözöttségeiktől, meggyógyulnak betegségeiktől. A közbenjáró imák alkalmával mindig kiderülnek a rejtett pszichés betegségek melyek átfordulnak fizikai betegséggé. A gyógyító szentmise alatt is történtek gyógyulások, az ismeretszava elhangzása után többen megtapasztalták Isten gyógyító erejét.
Isten egyes embereket használ arra, hogy  kapott karizmájukkal a gyógyulni vágyók megtapasztalhassák  az szeretetét. Cserében szeretné, hogy az  emberek bízzanak benne, azt szeretné hogy már itt a földön elkezdődjön az örök életünk. Az Isten kegyelme ingyenes, akarjuk, kérjük, hogy lehessen élő hitünk a mi Teremtő Istenünkben akinek gondja van mireánk.
Tarnóczi Mária

You have no rights to post comments