Szeretet Földje Találkozó és gyógyító alkalom volt Törökbálinton

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2023. november 01. szerda

Itt van még egy beszámoló a Találkozóról, ezúttal Tarnóczi Mária tollából:

Október 28-án a Szeretet földje évi találkozója, lelki napja, ami délelőtt 9 órától délután 16 óráig tartott. A dicsőítés alatt a Szentlélek bevezetett bennünket az Isten szeretetébe, az egész nap lényege az volt, hogy Isten szeretete gyógyít. Az előadások , tanúságtételek is erről szóltak. Különösen Sipos Péter tanúságtétele ragadott meg, hisz sokan tudtuk, hány éven keresztül újabb-és újabb műtétek követték egymást az orvosok sem bíztak benne, hogy Péter meggyógyul. Egyszer csak  sikerült a protézis fixálódott. Az ima az Istenben való bizalom meghozta a gyógyulást, majd Péter újból felfedezte Isten szeretetét és hatalmát.
Az ország gyógyítás Gyula előadásában részletesen kitért hazánk minden területére, ahol gyógyulásra van szükség. A népesség csökkenésére, a szegénység azon területeire  ahol reménytelenségben élnek, mert a napi ellátás is problémát jelent, a családi pótlék 13 év óta változatlan, az oktatási problémák miatt a jövő nemzedék sorsa veszélyben van. Beszélt az egykulcsos adó miatti vesztesekről. Beszélt arról az intézkedésekről is ami jó és kívánatos, de az egyenlőtlen jövedelmi viszonyok miatt nő az esélytelenek száma, az országunk mentális problémái miatt az összkép elszomorító. Elszomorító a hívek csökkenése, a politikai vallásosság jelenléte, ami nem valódi hittel átitatódott  kereszténység. A sok sötétség miatt össze kell fognunk. Nagyon nagy szükség van  a területekért végzett imákra bűnbánatra, megbocsátásra és Jézus uralmának őszinte megvallására.
Zsadányi József atya előadása az egyéni szabadítás szükségességéről szólt. Az őseink meg nem bocsátásból eredő bűnét visszük tovább a családokban. A békétlenség tovább száll hetediziglen. Sok példával tette élővé atya az őseinktől átöröklött rossz szokásokat, sérüléseket. A megbocsátás ajándéka a gyógyulás. Beteg a keresztény világ mert a gyógyulás folyamata hiányzik, megosztottság van a társadalomban.. Az élő és megholt vér szerinti családtagjainkért mondott szentmisék áldást, gyógyulást eredményeznek az élők számára. A szabadító imádkozáskor gyakran volt olyan tapasztalata, hogy a megholt családtag a tisztítótűzben várja, hogy mondassanak érte szentmisét, mert a mennyországba jutást lehet lerövidíteni. A megbocsátás során döntésünkkel szabaddá válunk fejben majd utána érzelemben. Az ősök miséjében Isten a társadalmi bűnöket állítja meg, a családok életében változás állhat be. Az áldás szavaival békességet tudunk teremteni.
A mise végén az ismeret szavával kimondott gyógyulásokra Gyula rákérdezett és sokan visszajeleztek, hogy a kimondott szóban ráismertek a saját betegségükre. A személyes közbenjáró imaszolgálatkor nagy szabadulások történtek, a könnyek előtörése és az öröm az arcokon erről árulkodott.
Köszönöm Uram, hogy van szabadulás általad és Benned, adj bátorságot mindazoknak akik szabaddá váltak megkötözöttségeiktől, hogy elfogadják és merjenek tanúságot tenni arról, hogy megváltozott az életük.

Tarnóczi Mária

Az előadások felvételei a honlapunkon a videók menüpont alatt: https://szeretetfoldje.hu/index.php/videok

You have no rights to post comments