Beszámoló a 2023. évi Szeretet Földje Találkozóról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2023. október 29. vasárnap

Szokás szerint idén is Törökbálinton, a római katolikus templomban tartottuk a lelki napot, október 28-án, szombaton. A program egyórás dicsőítő imával kezdődött, amit hazánk egyik legjobb keresztény zenekara, a Te Deum együttes vezetett. (Ők szolgálnak a Cor et Lumen Christi Tűz és Fény alkalmain is, egyre nagyobb gyakorlatot szerezve az Isten vezetése alatti munkában.)

A 10 órakor kezdődő tanítások és tanúságtételek a fő téma – Országgyógyítás –, köré szerveződtek. Első előadó Eberlein Éva volt, aki a bűnös asszony és Jézus Krisztus találkozása, valamint a mi Istennel való találkozásunk között vont párhuzamot, s végül imába vezetett minket.
Zsadányi József atya régóta ismert alakja a hazai keresztény karizmatikus életnek szabadító szolgálatáról. Őt hívtuk, hogy tartson nekünk előadást és délután ősök miséjét (családfa-gyógyító szentmisét) mutasson be a jelenlévőkét és hazánkért. Délelőtti előadásában a közelgő halottak napjához kapcsolódóan beszélt arról, milyen fontos, hogy misét mutassunk be elhunyt hozzátartozóinkért. Így nemcsak az ő szenvedésüket rövidíthetjük meg a tisztítótűzben, de a nemzedékeken átívelő megbocsátatlanságok, megkötözöttségek feloldásával magunknak is gyógyulást, szabadulást szerezhetünk. Beszédét sok példával támasztotta alá.
A rövid szünet után Sipos Péter tanúságtételét hallhattuk arról, hogy élete egy nehéz időszakában hogyan távolodott el Istentől, majd hogyan talált vissza hozzá. (Nagyszerű beszéd volt, és ezt nem csak az apai szívem íratja velem…)
Utolsó megszólalóként én pedig a hazánkat nyomorító nagy strukturális bűnökről és terheltségekről beszéltem, hogy egyre mélyebben láthassuk hazánk és nemzetünk problémáit, s így lássuk át, miért kell imádkoznunk és cselekednünk. (Az előadások és tanúságtételek felvételeit folyamatosan feltesszük honlapunkra, illetve youtube-csatornánkra.)
Az ebédszünet alatt kis agapéval is készültünk, illetve a Szeretetláng Közösségi Házban meg lehetett nézni a Szeretet földje Alkotóközösség idei kiállítását.
A délutáni program – amelyre megtelt a délelőtt még foghíjas templomunk -, 14 órakor kezdődött az ősök miséjével (családfa-gyógyító szentmise). Ennek az első, bűnbánati része több, mint egy órás volt, ahol Zsadányi József atya vezetésével végig vettük a családjainkat terhelő esetleges bűnöket, gonosz szellemi hatalmakat, imában megtörtük az átkokat és kértük Isten gyógyító és szabadító kegyelmét mindannyiunk életére. (Mint az alkalom utáni beszélgetésekből kiderült, a hosszú veszélyforrás-listában voltak olyan tételek is, amelyeket többen furcsállottak. Itt van szükség a megkülönböztetésre! Hiszen például a „természetgyógyászat” sem a kamilla tea miatt került fel a listára, hanem azért, mert egyes „természetgyógyászok” a gyógynövények mellé olyan sarlatán, okkult, ezoterikus, illetve teljesen hatástalan és hamis praktikákat, hiedelmeket, vallási babonákat is ajánlanak, amelyek teljesen hamis és istenellenes irányba viszik a gyógyulni vágyót.) A szentmise végén megkértük, hogy nyújtsák fel a kezüket azok, akik valamilyen gyógyulást tapasztaltak, illetve nekik szólt valamelyik „ismeret szava”, és több, mint húszan emelték fel a kezüket.
Az alkalom végül közbenjáró imaszolgálattal zárult azok felé, akik még személyes imát is kértek életükre.
Hálát adunk Istennek a Találkozóért, minden jelenlévőért, résztvevőkért és szolgálókért és minden áldásért, amit az alkalom ideje alatt kaptunk. Köszönöm Uram, hogy Te munkálkodsz a legjobban azon, hogy mindannyian meggyógyuljunk, megszabaduljunk, hozzád térjünk, hazánk pedig a Szeretet földje legyen! Ámen.
(Sipos Gyula)

Az előadások felvételei a honlapunkon a videók menüpont alatt: https://szeretetfoldje.hu/index.php/videok

You have no rights to post comments