Tanúságtétel többszörös gyógyulásról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2023. július 11. kedd

Kedves Testvérek!
2023. június 3-án részt vettem Törökbálinton  az Isteni Szeretet Közösség Kápolnájában azon a  Gyógyító Imaalkalmon, amelyet Regina Collins nővér tartott. Akkor, ott nagy öröm és béke volt bennem. Ahogyan Regina nővér mondta, kértem Szent József és Szent Fausztina nővér közbenjárását betegségeim gyógyulásából. Ezek a betegségek olyanok, hogy nem lehet rögtön érezni, ha meggyógyulok, ezért akkor ott nem tudtam jelentkezni, hogy tanúságot tegyek a gyógyulásomról, de reménykedtem benne, hogy gyógyulni fogok, és hála Istennek, így is lett.

1. Több mint fél éve éreztem fájdalmat bal oldalon, kb. a gyomrom mellett. A hagyományos orvosi vizsgálat nem tudta kitapintani, hogy mi lehet a baj, további vizsgálatokra viszont én nem mentem el. Ez a fájdalom rendszeresen jelentkezett, általában naponta, de időnként esetleg 2-3 nap is eltelt, hogy nem, de utána újra. A gyógyító imanap óta viszont ez a fájdalom eltűnt, mintha nem is lett volna!
2. Több mint 10 éve tartó reflux betegségem rendkívül kellemetlen tünetekkel járt, a nyelőcsövemben erős maró fájdalommal, időnként szintén erős mellkasi fájdalommal.  A gyógyító imanap óta a rendkívül erős maró érzés elmúlt, csak egészen enyhe lenyomata maradt!
3. 10 évvel ezelőtt műtötték a jobb térdemet porckorong leválással, és nem tudták pontosan megállapítani, hogy mitől volt, de lehetőségként felmerült a degeneratív elváltozás, Mindenesetre a műtét után jobb lett, de gyakorlatilag a lépcsőn lefelé csak féloldalasan közlekedtem, mindig az erősebb bal lábammal tartottam meg magam, és a gyengébb jobb lábammal léptem le.  A gyógyító imanap óta  egy-egy szakaszt (kb. 1-2 emeletet) le tudok menni a lépcsőn váltott lábakkal, lassan, megfontolt lépésekkel, de folyamatosan!  
Hálát adok Istennek a gyógyulásaimért, köszönöm Szent József és Szent Fausztina nővér közbenjárását, köszönöm Regina nővérnek a gyógyító közbenjárást és a tanítást,  az Isteni Szeretet Közösségnek a gyógyító imaalkalmat és köszönöm a Szeretet Földjének, hogy megoszthatom örömömet, tanúságot téve Szerető Istenünkről!
Klenczner Kati

You have no rights to post comments