Tanúságtétel láb gyógyulásáról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2023. május 15. hétfő

"Gunyits László vagyok, 70 éves ebben az időben. Le akarom írni bokasüllyedésemtől való szabadulásom történetét, hogy olvassátok, tudjátok, milyen nagyon szeret minket a mi Mennyei Atyánk. Kölyökkorom óta bajlódtam vele, talán valami ügyetlen ugrás okozta, de a rossz cipők gyakran előhozták, megerősítették a lúdtalpamat. Egy ideig gyógytalpbetétet is hordanom kellett, amit az orvos rendelt.

Az ebből való gyulásom talán 2003. év környékén volt. Akkoriban munkavédelmi bakancsban jártam, mert az bántott legkevésbé.
Imacsoportunk vezetője Wolfné Évike elvezetett minket Vácra, kedves Bocsa József atya kiengesztelődési találkozóira, ahol az imádságok végeztével Sipos Gyula tartott gyógyításra való könyörgést. Az addigra mi jól megimádkozott lelkünket  Jézushoz vezette gyógyulásért könyörögve. Egy ilyen alkalom vége felé a templomtér közepe felé állva hallgattam , amikor azt mondta , most valakinek a lábfájását gyógyítja az Úr. Nem a szavak miatt, hanem saját lendületemből ugrottam egyet, nem túl nagyot, és toppantottam a két lábammal. Gyula szavaira, mint egy mondatvégi pont hangzott a toppantásom. Azonnal éreztem, hogy elmúlt a lábam baja. Oda is léptem Gyulához később köszönetet mondani.
Most, jó idő teltével találkoztunk a Szent István plébánia búcsúnap alkalmán az únnepségen, ahová elmentem köszönteni Szűz Máriát , az én Mennyei Édesanyámat. Gondoltam kezet foghatok Sipos Gyulával is, mert láttam az értesítőn , hogy ott lesz Ő is. Olvassátok, halljátok, nem fáj a lábam azóta sem. Óvatosan használom, gyakorlottan rakom őket előre, mindig a másikat az egyik után, így vigyázok rájuk. Ja, és a rossz cipőket kerülöm.
Ez az én lúdtalpam és a gyógyulása története.
Hála legyen és dicsőség az Úrnak mindenkor, és köszönet az egyházunk jó szolgáiért, szolgáinak!
Van egy imádságom , amit megterésem idején oktalanságomban mondtam, kérve akaratosan Istent. Ideírom, hogy lássátok, nem önmagától találtam meg az utamat az egyházhoz, hanem vágyakozva, akarattal. "Uram, mutasd meg bűneim fertelmességét, hogy azokat megútálva elhagyjam, Hozzád közelebb kerülhessek, mert Tied akarok lenni egészen, szeretni akarlak, óh Fölséges! Segíts ki minden gonoszságaimból! Ámen.
Legyen békesség veletek mindenkor!"

You have no rights to post comments