Két gyors tanúságtétel az internetes imaszolgálatról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2022. május 06. péntek

A szerda esti élő adásban (Élő adás a szobából 65.) imaszándékokra imádkoztunk, csütörtökön kaptam két gyors visszajelzést, amit a levélírók engedélyével közzé tehetek:

"Kedves Gyula! Én bekapcsolódtam, de offline...amint elkezdődött a párhuzamos ima,végigsírtam, mint egy csecsemő...végre áthatolt Jézus a kőszívemen! Annyira köszönöm a személyes imát! A lelkemben már elkezdődött a gyógyulás! Ez a legfontosabb 🙂☺ Szeretettel és köszönettel, Réka"

"Kedves Gyula! Ma a bennem levő  feszültségem a tetőfokon volt. (Munkám felelőssége, időhiány, vizsgára készülő családtagok, Házastársammal feszültség különbözőségeink miatt). Késztetésem volt, hogy a honlapot megnyissam. Nagy meglepetés volt, hogy személyes közbenjáró imádság volt ma. Köszönöm. Érzem, hogy békét adott. Isten áldását kívánom. Szeretettel: Zsuzsa (Érdekes,az elmúlt egy évben csodálatos gyógyulásom után (3 éves kezelt, de maradandó,nagy kiterjedésű mélyvénás trombózis elmúlt a Szentlélek által) igen sok helyen "kellett" tanúságot tennem, személyesen,és újságokban is:D Most kaptam egy hírt: befértem ugyanerre a Szentlelkes, gyógyító lelkigyakorlatra júniusra! Erős ez  Szeretetláng közbenjárás...!)"

Az Isten jó! Ez a legfontosabb tudnivaló! Imádkozzunk egymásért, ahogy Jézus tanácsolja: Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek! Mert aki kér az kap, aki keres az talál, és a zörgetőnek ajtót nyitnak! (Mt 7, 7-8)

Az élő adást itt lehet megnézni (és együtt imádkozni): https://szeretetfoldje.hu/index.php/videok/16795-elo-adas-a-szobabol-65-kozbenjaro-ima-szemelyes-szandekokra

You have no rights to post comments