Gyógyító alkalom Érd-Postástelep Kármelhegyi Boldogasszony templomban - tanúságtétel

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2021. december 31. péntek

December 12-ére Papp László atya - aki szeptember óta a Kármelhegyi Boldogasszony  plébánosa –,  meghívta  a Szeretet Földje  közösségét gyógyító alkalomra. Erre régóta vártunk mindannyian,  akik  Zselep atya lelki gyermekeinek mondjuk magunkat.

Hogy milyen is volt Zselepszki Fábián kármelita, atya miért is őrizzük a lángot, amit ebben a templomban oly gyakran átéltünk, azt Sipos Gyula  2021. március 23-i írásából  lehet érzékelni: „Áll ez a széles vállú, erőteljes ember a szószéken, nagy kezeit félig ökölbe szorítva felemeli, azután csendes hangon azt mondja most azt képzeljük el… miközben  mondja mit képzeljünk el, időnként elérzékenyül, még jobban elcsendesül, máskor meg felerősödik a hangja, sodorja magával a képzeletünket, közben arra vágyunk, bárcsak  mi is úgy eltelnénk Isten szeretetével mint ő...”
Az atya 2017-ben távozott ebből a földi világból. Most Papp Laci atyában megérintett bennünket Zselep atya szelleme, ahogy a szeretetről beszél.
Talán 15 éve is, hogy nem volt gyógyító alkalom  templomunkban. Nem voltunk most sokan. Ma az egyházban az okos, teologikus tanítások vannak többségben, szinte csodának lehet mondani, ha egy pap szereti híveit és azokat, akik segítségért fordulnak hozzá. Hittel beszél az Istennel való személyes találkozásról. Most elérkezett az idő, a lelki gyógyulások ideje, reményünk van abban, hogy a Szentlélek újra építi közösségünket Postástelepen.
Ezen a vasárnapon  történtek fizikai gyógyulások a szentségimádás alatt, amikor Gyula végig imádkozta testünk, lelkünk betegségeit. Az alkalom végén Gyula megkérdezte a jelenlévőket, kinek volt tapasztalása valamilyen fájdalom  megszűnésében, 4-5-en jelentkeztek, többek között Laci atya is karjában érezte a gyógyulást. A lelki gyógyulásokról nem tudunk, de ahol a test gyógyul ott a lélek is.
Szeretnénk, ha legközelebb többen jönnének el , hogy megtapasztalják Isten gyógyító szeretetét - mi csak eszközök vagyunk a gyógyítást Isten végzi el.
Hála neked Uram, hogy újjá teremted ezt a világot, hála Neked, hogy eszközeid lehetünk.
Tarnóczi Mária

You have no rights to post comments