"Házasságunkban a gyógyulás jelei mutatkoztak..." - visszatekintés a szigetcsépi lelki napra

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2021. augusztus 23. hétfő

A szomorú és nehéz covidos időszak után, egy kicsit fellélegezhettünk. Nagy örömünkre szolgált, amikor megtudtuk, hogy 2021. június 13-án, a fatimai Szűzanya ünnepén a Szeretet Földje Szolgálat és Paraklétosz Közösség szervezésében Szigetcsépen újból lelki nap lesz.

A szomszéd településekről, Tökölről, Szigethalomról és Szigetújfaluból, valamint Szigetszentmártonból is érkeztek hívek. Mintegy negyvenen gyűltünk össze. A program reggel 9-kor kezdődött rózsafüzér imádsággal. Utána közvetlenül a szentmise volt, amelyet Papp László tököli plébános atya mutatott be. A szentmise végén Sipos Gyula előadást tartott Jézus csodálatos személyiségéről. Isten szeretete ma is gyógyít. Jézus nevében ma is gyógyulnak meg betegek, és történnek csodák. Ha Jézus Krisztus nevében imádkozunk, Ő belép az életünkbe, és ha hagyjuk magunkat vezetni Szentlelke által, akkor Jézus győzelme válik valósággá a bűn, a betegség és a gonosz lélek fölött. Jézus ma is arra vár, hogy hozzá forduljunk betegségeinkkel, gyengeségeinkkel. Tárt karokkal vár, Ő a mi Barátunk és Szabadítónk. Arra vár, hogy meghalljuk feltett kérdését: Mit szeretnél, mit tegyek veled? Adja a Jóisten, hogy azt halljuk meg lelkünkben: Menj békében, hited meggyógyított.
Jézus tanítja, ahol ketten, vagy hárman összejöttök az én nevemben, köztetek vagyok. Tapasztalni lehetett Isten közelségét, jelenlétét az egész lelki nap folyamán.
Az előadás végén szentségimádásra került sor. A testi és lelki gyógyulás érdekében közbenjáró imát lehetett kérni, amely a szentélyben történt az eucharisztikus Jézus jelenlétében.
Személy szerint az életemben, ima után és az azt követő időszakban változás állt be. Házasságunkban a gyógyulás jelei mutatkoznak.
Nagyon sokan jelezték vissza a közösségben, hogy jól érezték magukat.
Könyvvásár is volt a templom bejáratánál, csodálatos lelki olvasmányokkal. A legvégén a templomkertben agapéval zárult a lelki nap. Gazdag lelki élményekkel indultunk haza. Köszönet és hála Sipos Gyulának. Lászlónak és Annának a szolgálatukért. Isten áldása kísérje hivatásukat, családjukat.
Bízunk benne, hogy a későbbiekben is lesz még lehetőség a Szeretet Földje Szolgálat és az imaszolgálatot végzőkkel, lelki napon Szigetcsépen találkozni.
F. Judit és S. István (Szigetcsép)

You have no rights to post comments