Fallóskúti csoda

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2021. június 14. hétfő

"Kedves Gyula Testvér ! DJK !

Még 2019.őszén történt, hogy Etyekről elzarándokoltunk Mátraszentimre- Fallóskútra. Anikó Testvérünk szervezésében már előtte is voltam buszos zarándoklaton és mindig lelkiekben nagy élmény volt. Istennek hála családomban, környezetemben nagy tragédiák, betegségek nincsenek. De úgy gondolom, gyarló emberek vagyunk, "a bűnösök között az első én vagyok" és van miért fohászkodnunk a Szűzanyához, közbenjárásáért, segítségéért.

Igazából úgy mentem Fallóskútra, hogy különösebb célom nem volt. Voltak apróbb ilyen-olyan hosszabb-rövidebb ideje tartó fájdalmaim (viszonylag fiatalnak számítok még a magam negyven évével), de ezek semmiségek, úgy gondoltam, nincs miből gyógyulnom, a lelkemet (és enyéimet) viszem oda a Szűzanyának.

Talán kicsit kételkedtem is abban, hogy a csodák manapság is megtörténnek.

Ezért is, amikor ittam a forrásvízből, valahogy csak ez a gondolat jutott eszembe : "Szűzanyám, itt vagyok, kitárom neked a lelkemet !" és tiszta szívből béke töltött el.

Ezután végeztük a Keresztutat a templom körüli kertben. A stációknál nehézkesen térdeltem le, ügyelnem kellett, milyen szögben, módon, mivel gyerekkoromban megsérült a bal térdem, műtve is volt és azóta nem a régi - időszakosan elő-előjön a fájdalom, vizesedés, blokkolás, de együtt tudok vele élni.

Mikor a "Jézus meghal a kereszten" stációhoz értünk, térdelés után felálltam és egy nagyot roppant a térdem. Hirtelen azt vettem észre, hogy nem fáj, lazán mozog ! El sem hittem ! Nem is mertem nagyon terhelni, nehogy ez a jó érzés elmúljon, hogy ez csak átmeneti enyhülés volt. Hisz' hogyan is történhetne meg velem, méltatlan emberrel bármilyen csoda ? De megtörtént !

Hónapokig nem fájt egyáltalán, azóta is csak épphogy - pedig már majdnem 2 év telt el azóta.

Hazafelé a buszban csak ez járt a fejemben és akkor eszméltem rá, hogy igazából még egy csoda történt. Akut nőgyógyászati okok miatt előző nap még kétséges volt, egyáltalán tudok-e menni, hogyan fogom átvészelni a napot, de mégis bíztam benne, minden rendben lesz. És akkor este a buszban tudatosult bennem, hogy eltelt az egész nap minden probléma nélkül.

Ha netán kétkednék a Szűzanyag segítségében :) és úgy érezném a fenti dolgok "maguktól" megoldódtak, kaptam még egy csodát.

Másnap reggel vettem észre, hogy a hónapok óta tartó és egyre erősödő ízületi fájdalom az ujjaimban teljesen megszűnt.

Ha akárcsak fél órát nem mozgattam az ujjaimat, bemerevedtek és percekig kellett tornáztatnom, hogy a fájdalom elmúljon. Reggelente ez még rosszabb volt.

Már orvoshoz akartam vele fordulni, de nem lett rá szükség :).

És azóta sem tért vissza. Egyik napról a másikra egyszerűen megszűnt !

Higgyetek a Szűzanyában ! Tárjátok ki a lelketeket, tiszta szívvel csak rá figyeljetek ! Ő Veletek van !

A csodákat azért teszi, hogy figyeljünk rá - mert az ő legfőbb vágya, hogy Szent Fiához vezessen bennünket !

Elnézést kérek a hosszú levél miatt, nem sikerült rövidebbre :).

Sok kegyelmet, áldást, kitartást kívánok Neked Gyula Testvér !

A."

A tanúságtételhez kapcsolódva szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a Fallóskútról megjelent könyvünket:

Így történt! - Csépe Klára és Hasznos-Fallóskút története (lásd: http://szeretetfoldje.hu/index.php/konyveink/11912-igy-tortent-csepe-klara-es-hasznos-falloskut-tortenete )

 

 

You have no rights to post comments