Eltűnt a hamis vád - tanúságtétel

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2020. február 26. szerda

2019 januárjában, Székesfehérváron, részt vettem egy alkalmon, amire a Szeretet Földje Szolgálatot is meghívták. Az Ismeret szava által sokunkat megérintett az Úr. Én ezt akkor még úgy hallgattam, hogy fogalmam sem volt, mi történik, és valójában mi az, minek nevezendő, amit hallok.

Nyitott szívvel és nyitott füllel figyeltem, és egy egyszerű, talán a legjelentéktelenebbnek tűnő mondatot egyszer csak magaménak éreztem:  „Van itt valaki, akinek baja van a nevével. Az Úr most meggyógyítja ezt!” – körülbelül így hangzott.
Nem is gondoltam, hogy ez bennem gyógyítandó pont.
Évának hívnak.
Mindig szerettem a nevem, de az évek folyamán egy általános bűntudat, felelősségérzet érlelődött bennem, és vádolt szép csendben és folyamatosan, mint az első bűnbeesés okozójának nevét viselőt. Az egész emberiség kárhoztató lépését éreztem magamra írva.
Teljesen indokolatlan ez a megkötözöttség, az eszemmel ezt tudtam, mégis így éreztem.
Ezen az alkalmon, ezekkel az egyszerű szavakkal Isten megmutatta nekem, hogy mennyire figyel rám, és nem csak tudja, mikkel küzdök az életemben, de azért szólít meg, mert meg akar gyógyítani!
 Abban a pillanatban fel is oldódott bennem ez a hamis vád!
Dicsőség az Úrnak, mindörökké! Ámen.
Ha a honlapon megosztható ez a kis írás, én örülök, ha ezzel tudom segíteni és biztatni talán a szolgálattevőket, és bátorítani a keresőket!
Ez úton is had fejezzem ki hálámat a szolgálatért és azért, amit megtapasztalhattam akkor!
Üdvözlettel és köszönettel: Surányi Éva

You have no rights to post comments