"Feltöltekezve, örömmel..." - beszámoló a Szeretetláng lelki napról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2020. január 31. péntek

Nagyon vártam a január 25-i törökbálinti Szeretetláng lelki napot a kápolnában és közösségi házban, hogy közös imádsággal a testvérekkel együtt az Úr színe előtt elcsendesedjek és be tudjam fogadni kegyelmeit, áldásait!

A rózsafüzér imádság alatt a békesség és a megnyugvás kegyelmének elnyerésével teli lett a szívem szeretettel, örömmel. Ezzel a lelkülettel hallgattam végig Gyula előadását a próféciákról. Megerősítettek a hallottak, hogy mindig van remény! Imáinkkal segíthetjük, és kell is segítenünk Szűzanyánkat, aki egyesítve imáinkat képes a rosszat jóra fordítani. Van fény és remény a jobb és szebb jövőre!
Az előadás után a nap fénypontja, a Baladincz József atya által bemutatott szentmise következett a maga méltóságával, szépségével. Szeretetláng-átadással is ünnepeltünk, a szentmise keretében, a szentelt gyertyákkal.
Mise után közös agapét tartottunk, mindenkit kis sütivel, pogácsával vártunk a közösségi házban. Ebédszünet után imaóra következett. Sokak kérésére Gyula személyes közbenjáró imaszolgálatot végzett a közösségben szolgáló testvérekkel együtt. Engem ez mindig nagyon megérint, és örülök, amikor emberi szóval is hallom a jó Isten szavát, aki szüntelenül munkálkodik benünk, hogy kibontakozzon és beérjen a bennünk elültetett magocska, szárba szökjön és termést hozzon. Szeretnék mindig a munkatársa lenni!
Feltöltekezve, örömmel tértem haza családomhoz. Arra törekszem, hogy a kapott talentumokkal jól tudjak gazdálkodni, és megsokszorozva tudjam visszaadni a jó Istennek! Ámen.
Nagy Anikó

A januári Szeretetláng lelki nap előadása megnézhető, meghallgatható itt: http://szeretetfoldje.hu/index.php/videok 

You have no rights to post comments